Asus A542UR-DM189, model multimedia cu i5 Kaby Lake

Asus A542UR-DM189 e un laptop de generație dotat cu procesor i5 Kaby Lake, cip grafic Nvidia 930MX și ecran cu rezoluție FHD. Prin prisma caracteristicilor se poate observa că laptopul de față e unul multimedia bun la orice tip de sarcină.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un dispozitiv cu performanțe bune și cu portabilitate peste medie.


Avantaje

Modelul A542UR-DM189 de la Asus e unul cu procesor i5-7200U și 4GB memorie RAM. Aceste două componente vor face ca totul să ruleze fluent.
Dacă sunteți pasionați de editări video sau foto atunci trebuie știut că în acest sens o să vă ajute și placa video cu memorie dedicată întrucât e dotat cu un Ge Force care are 2GB memorie video.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție FHD, iar mulțumită acestuia o să vedeți filme Blu-ray fără vreo pierdere de detaliu. O alt bilă albă pentru ecran e că vine cu finișaj mat (anti glare) așa încât lumina să nu se reflecte.
Stă excelent și pe partea de conectivitate întrucât are USB 3.0, Ethernet Gigabit și wireless ac. În acest fel o să descărcați de pe net la viteze maxime… dacă aveți și router capabil.

Dezavanataje

Vine cu unitate optică despre care putem spune că adaugă greutate suplimentară. Utilitatea unei ODD e vagă întrucât orice se poate descărca de pe net, iar sistemul se poate instala de pe USB.
Nu are SSD, dar nu vă oprește nimeni să instalați așa ceva. Se poate instala în locul hardului, dar asta numai dacă vreți performanțe superioare.
Portabilitatea e una ok cu o greutate de 2,3kg și o baterie care ține 3-4 ore.
Sistemul de operare e Linux, iar eu vă recomand să instalați Windows 10 pe 64 biți.

Concluzii

Pentru cei interesați de un laptop bun la toate recomand acest model.
Din videoclipul de alături vă puteți face mai bine o părere despre cum arată și ce se poate face cu el.

Te-ar mai putea interesa