Asus A541UV-XX744, laptop multimedia cu i3

Laptopurile multimedia sunt cele mai căutate deoarece pot rula chiar și jocuri și poate mulți dintre voi sunteți interesanți. Varianta  Asus A541UV-XX744 e una accesibilă pentru că are procesor Core i3, memorie de 4GB și placă video GeForce 920MX. Un laptop devine e unul multimedia doar dacă are componente suficient de performante, iar placa video dedicată e obligatorie. Orice laptop are o placă video integrată dar nu poate să facă față anumitor jocuri 3D.

Arată la fel ca și un laptop din seria X541 și nici dotările nu diferă, însă sunt câteva diferențe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din numele său reiese faptul că are Endless OS, adică mă refer la terminația sa (avea FreeDOS cu D sau Windows 10 dacă avea T la final). Ulterior, trebuie să instalați Windows 10 și vă puteți folosi chiar și de portul USB C care e destul de rapid. Nu e nevoie de cea mai recentă generație de procesoare Intel, că doar e vorba de Skylake care e cam la fel de performantă.

Sunt disponibile și variante cu componente mai performante, dar și prețul e pe măsură și poate că nu vreți să cheltuiți mult mai mult. Acest brand oferă multe serii pentru buzunarul fiecăruia, dar trebuie să satisfacă și anumite nevoi. Cu fiecare generație, laptopurile devin tot mai subțiri și portabile, dar există și variante FullHD dacă sunteți interesați.

Păreri pro și contra

Arată destul de bine pe maro, dar pot fi laptopuri și pe alte culori și configurații. Totuși, cele mai multe variante vin pe acest maro care e unul plăcut și evidențiază foarte bine tastatura.Are cele mai populare tehnologii wireless și porturi, pentru a conecta orice la acesta. Nu are cea mai performantă placă de rețea dar poate că nu e nevoie de mai mult de 100 Mbps. Oricum, pe wireless e satisfăcătoare viteza de transfer cu un router wireless Dual Band.

Asus A541UV-XX744 poate fi o alegere destul de interesantă dacă vreți să economisiți, deoarece un laptop de gaming poate costa dublu și poate că nu jucați cine știe ce jocuri.

Te-ar mai putea interesa