Asus A541UJ-DM433, laptop maro cu Core i5 Kaby Lake

Laptopul Asus A541UJ-DM433 merită ales dacă nu doriți un laptop foarte scump, ci unul performant și dotat într-un buget limitat. Dacă nu vă place o variantă argintiu, atunci puteți alege una cum este cea de jos, care este pe maro. Vine cu cele mai noi componente de pe piață care pot rula conținut de calitate, de aceea ecranul este de tip FullHD. Tot mai multe laptopuri vin cu ecrane mai performante, însă panou e tot cel clasic (unghiurile de vizibilitate nu sunt foarte mari).

Alternativele sunt destul de multe deoarece sunt mulți producători de laptopuri, însă nu toți pot oferi aceleași în acest preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu prea aveți ce să-i reproșați deoarece are componente avansate, dotări conforme cu piața și greutatea laptopului e redusă. Consumul e destul de mic la cea mai recentă generație de procesoare deoarece a fost folosită tehnologia 14 nm, adică procesorul e foarte mic. E un Core i5 care poate fi folosit chiar și pentru anumite jocuri, dar mie îmi plac mai mult cele de tip HQ.

Consider că memoria RAM de 4GB e de ajuns dar puteți lua în calcul o capacitate mai mare (8GB). Un hard disc oferă o capacitate mai generoasă decât un SSD, însă performanțele sunt ceva mai bune la SSD (viteză de citire foarte mare). Endless OS e un sistem de operare nou și care e interesant, dar la un moment dat veți trece pe Windows 10 datorită programelor oferite și veți putea încerca și jocuri 3D.

Placa video GeForce 920M nu se compară cu una GeForce 940MX, dar nici cu una de tip GTX 950M. Se pot viziona pe Youtube performanțele acestei plăci video, dar depinde și de procesorul instalat pe laptop. Adică, nu e suficient să aveți o placă video ca GTX 950M și un Core i3. Procesoarele Core i5 sunt superioare și pot fi chiar de tip HQ.

Păreri pro și contra

Asus A541UJ-DM433 poate fi luat alături de un mouse optic cu precizie superioară, un router wireless Dual Band nu ar trebuie neglijat și poate chiar niște boxe dacă vă place muzica.

Te-ar mai putea interesa