Asus A541NA-GO180T, laptop cu Windows 10 preinstalat

Asus A541NA-GO180T e puțin mai scump decât alte modele deoarece are Windows 10 instalat. Performanțele sunt decente pentru că e vorba de o generație nouă de procesor Intel Celeron – Apollo Lake. Arată ca și un laptop din cunoscuta serie X541, doar că are componente puțin mai diferite. Bineînțeles, sunt disponibile tot felul de configurații care poate v-ar interesa și prețurile sunt conforme. Nu prea mai merită să luați un desktop la un astfel de buget și nu e nevoie de un monitor sau periferice (poate de un mouse).

Cele mai multe laptopuri de pe piață au procesoare Intel deoarece sunt fiabile și eficiente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E vorba de un laptop office deoarece are un procesor modest cu placă video integrată, iar pentru jocuri vă recomand un Core i3, i5 sau i7. Ecranul său e cel clasic adică e unul cu imagine HD și diagonală de 15 inci. Multitaskingul e decent chiar și cu o memorie DDR3, iar hardul oferă o capacitate generoasă de stocare.

Dotările sale sunt decente și sunt prezente pe alte laptopuri indiferent de buget.  Tehnologiile de comunicații sunt de ajuns pentru un laptop atât de accesibil, iar cele cu procesoare mai avansate au placă de rețea pentru Gigabit și WiFi ac. Windows 10 e cel mai bun sistem de operare și îl recomand pe orice laptop sau desktop.

Păreri pro și contra

Reprezintă una dintre cele mai accesibile soluții office cu software inclus, dar puteți alege și o variantă cu FreeDOS/Linux dacă vă ajută la buget. Atunci când alegeți un laptop trebuie să luați un cablul că e un gadget care poate fi folosit fără prea multe cabluri în jur. Dacă nu aveți un router wireless, vă recomand unul Dual Band cu WiFi ac (viteza pe wireless e foarte bună).

Chiar dacă Asus A541NA-GO180T nu ofer[ cel mai bun procesor de pe piață, veți aprecia eficiența, spațiul de stocare și eleganța. Doar jocurile și unele aplicații cer un plus de viteză de procesare. Pentru că arată ca un laptop din seria X541, am ales clipul de la final.

Te-ar mai putea interesa