Asus 24T1EH

Dacă ai o cameră mică și din când în când te uiți la televizor atunci îți recomand un monitor/TV LED cum e Asus 24T1EH. Nu costă prea mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un monitor cu ecran de 23.6 inci, cu tuner TV, cu multiple timpuri de porturi și un consum redus de curent.

Aspect

Din imaginile de alături vă puteți face mai bine o părere despre cum se prezintă acest monitor. Puteți observa că are culoarea neagră și un ecran mare de 60 cetimetri. Astfel o să puteți vedea filmele preferare de pe Internet sau de la TV. Chiar dacă e mai pătrățos, trebuie știut că are formatul imaginii de 16 pe 9 ceea ce e foarte bine pentru filmele noi care sunt HD sau Full HD.

Monitorul și telecomanda
Monitorul și telecomanda
Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Stă foarte bine pe partea de specificații tehnice având tuner TV și boxe integrate, iar rezoluția ecranului de 60 centimetrii fiind de 1920 pe 1080 pixeli. Poate fi utilizat cu succes și la jocuri datorită timpului de răspuns mic de 5 milisecunde, iar deoarece e așa de mic nu o să întâlniți lag.
Sunetul furnizat de acest periferic e unul bun, venind cu două boxe integrate care au 7W fiecare. Totuși, dacă vreți un sunet mai calitativ v-aș recomanda minim un sistem 2.1.

Păreri pro şi contra

Pro: calitatea imaginii e foarte bună, atât la TV cât și la cea de pe calculator; are tuner DVB pentru recepționarea posturilor TV; consumul de curent nu e mare luând în considerație faptul că are un ecran mare și că incorporează două aparate; imaginea e de o calitate foarte bun[ deoarece are ecran LED, iar rezoluția e una de tip Full HD; utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece vine chiar și cu o telecomandă care poate fi văzută mai bine în prima imagine de sus.
Contra: prețul e cam mare.

Concluzie

Acest aparat e atât pentru cei care vor un monitor mare, cât și pentru cei care vor să facă economie de spațiu. Calitatea materialelor și hardware-ului folosit la asamblarea acestuia e foarte bună, iar acest lucru e demonstrat prin faptul că vine cu cu multiple standarde. Mai exact acest periferic respectă standarde cum ar fi CE, RoHS, EnergyStar etc.

Te-ar mai putea interesa