Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus 24T1E

Dacă te interesează un monitor care să aibă tuner TV atunci îți recomand acest monitor/TV Asus 24T1E deoarece această caracteristică. Prețul său nu e deloc mare deoarece are un, iar pe acești bani primești un preiferic care are un ecran de 23,6 inci, boxe și o rezoluție de tip Full HD. Astfel, poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi și are un preț asemănător cu restul monitoarelor care au tuner TV și în plus are un design special.

Poze

Asus 24T1E e un monitor de culoare neagră care are un design special care duce a Mac. Deci, dacă îți plac Mac-urile, dar nu ești dispus să dai 7000 lei pe unul atunci cred că acesta ar fi oalternativă de cuoare neagră. Din imaginea cu spatele se poate vedea că are numeroase porturi care per ansablu sunt: HDMI, slot CI, Scart și D-Sub (cunoscut ca VGA).

Din față

Porturile

Specificaţii tehnice

Dacă te interesează ce are în el atunci ar trebui știut că are un ecran de aproape 24 inci, boxe, tuner pentru a vedea posturi de la cablu și multe porturi. Chiar dacă ecranul e mare, consumul de curent nu e mare deoarece consumă undeva la 75W care nu e deloc mult în opinia mea. Corespunde conform multor standarde și de aceea nu va trebui să vă faceți griji.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare, iar despre raportul dintre preț și calitate trebuie spus că e foarte bun; greutatea nu e mare fiind medie și din această cauză cred că o să-l puteți amplasa cu un efoart minim acolo unde doriți; e dotat atât cu porturi de tip analog cât și digital deoarece are VGA (port analog) și HDMI (port digital).
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă nu prea ai loc în cameră și te interesează emisiunile de la TV atunci cred că un astfel de monitor ar fi pentru tine. Arată bine, nu costă prea mult și poate fi utilizat pe post de TV. Utilizarea sa nu e deloc complicată, iar porturile cu care e dotat sunt numeroase și te vor ajuta să conectezi diferite aparate la el. De exemplu, prin HDMI poți conecta o cameră video, iar prin VGA poți conecta un laptop ori un desktop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu