Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Arctic WTT75P, mașină de spălat semiautomată

Când vine vorba de mașini de spălat nu prea există modele sub 500 lei ori modele mai simple, însă Arctic a scos modelul Arctic WTT75P pentru cei care vor un model simplu. E un electrocasnic de tipul mașină de spălat rufe semiautomată și a fost făcut special pentru aceste vremuri de criză când lumea are tot mai puțini bani.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani noi primim un aparat de foarte bună calitate care poate spăla undeva până la 5,5 kilograme.

Mașina

Mașina

Pe partea de specificații acest model are încărcare verticală, o greutate mică de până în 20 kilograme și o putere de 480W. În cazul acestor modele nu avem rotații pe miunt la centrifugare, dare există un selector de centrifugare prin care se poate selecta durata de centrifugare.
Alte modele (mă refer la cele normale) au program rapid sau scurt, iar acest model are și el ceva de genul prin care se poate selecta durata de spălare. Această durată fiind de maxim 15 minute.

Ce apreciez la acest model e prețul mic, garanția de 2 ani și calitatea aparatului. Nu e deloc greu de montat, iar dimensiunile sunt destul de reduse așa încât nu o să vă fie greu să găsiți un loc potrivit pentru aparat așa încât să nu stea în cale.
Normal că sunt lucruri care nu-mi plac la acest model, dar la banii care îi dăm pe el nu avem ce să comentăm.

Concluzia mea legată de aparatul acesta e că își merită banii deoarece face exact ceea ce promite. Cum ziceam la început, astfel de modele au devenit foarte populare de vreo 2-3 ani de când cu criza aceasta economică. Dacă vi se pare că dați prea mulți bani pe acest aparat atunci v-aș spune că pe un telefon dați undeva la 400 lei și vă ține câțiva ani pe când electrocasnicul de față o să vă țină chiar și o viață dacă aveți grijă de el. Oricum, marea majoritate a electrocasnicelor au o perioadă maximă recomandată de utilizare de 5 ani. După această perioadă e bine să schimbați mașina chiar dacă nu e stricată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu