Arctic WTT100P, mașină de spălat rufe semiautomată

Mașină de spălat rufe semiautomată Arctic WTT100P e una foarte ieftină iar spre deosebire de una automată, trebuie să mutați voi rufele din compartimentul de spălare în cel de stoarcere. Deasemenea, pentru aceasta e nevoie să aveți apă curentă și are o pompă de evacuare, care elimină apa. Deci e nevoie de intervenții suplimentare iar o soluție mai comodă e o mașină automată. Bineînțeles, alimentarea se face în partea superioară, de unde se observă și cele 2 compartimente care sunt dotate cu uși. Panoul de control e la îndemână și ușor de folosit datorită pictogramelor.

După cum am precizat mai sus prețul e destul de atractiv și se datorează sistemul semi-automat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E un model cu sistem diferit sau mai bine zis are un sistem clasic de spălare, de aceea sunt și două compartimente pentru 2 programe diferite (spălare și stoarcere). Încărcarea ei se poate face vertical dar nu mai mult de 7 kg, iar la stoarcere ceva mai puțin – 4.5 kg.

Ca și funcții și opțiuni are: selector program spălare, selector durată spălare (variază de la 1 la 15 minute), selector durată centrifugare (de la 1 la 5 minute) și altele. Puterea ei diferă de la un proces la altul, astfel că e de 400W la spălare, 200 W la centrifugare, deci puterea totală e de 600W.

E dotată cu protecție la apă numită Standard IPX4 clasa I, care e obligatorie. Designul e alb și plăcut iar panoul e dispus în partea superioară unde e și mai vizibil. Chiar dacă aparent pare mai mică decât una automată, tot ocupă spațiu deoarece are o lățime de 83 cm și o adâncime de 46 cm. Greutatea ei nu trebuie neglijată fiind de 23 kg.

Probabil că acea capacitate de stoarcere de numai 4.5 kg ar fi un minus dar cam așa e la toate modelele semi-automate.

Plusuri: consum mic, preț atractiv, fiabilitate, pompa de evacuare, panou de control cu aspect ergonomic și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Arctic WTT100P e doar un model dar există și altele și mai accesibile, cu caracteristici mai slabe și capacitate de spălare mai mică. O mașină cu capacitate mare vă ajută să economisiți bani și timp deoarece veți spăla mai rar.

Te-ar mai putea interesa