Arctic V 296, vitrină frigorifică mare

Vitrina frigorifică Arctic V 296 se adresează unei anumite categorii de utilizatori sau chiar micilor afaceri. Din poza de jos se vede că interiorul e foarte bine iluminat și rafturile sunt din sticlă rezistentă. Acele rafturi pot fi ajustate în funcție de ce vreți să puneți în ea sau chiar să le eliminați pentru a crește volumul pentru ceva mare (poate chiar un tort). Nu ocupă mult spațiu datorită formei sale, dar pot fi și lăzi frigorifice cu vitrină dacă vreți ceva mai diferit, însă spațiul economisit e foarte important.

Prețul mi se pare a fi destul de corect pentru că aveți o mulțime de rafturi pe care se pot pune multe sticle sau chiar și alimente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E făcut pentru a pune băuturi dar voi puteți pune și prăjituri dacă nu sunt foarte pretențioase (nu au nevoie de o temperatura foarte joase pentru a se menține).

Volumul de 282 litri e destul de mare pentru o vitrină și cred că va fi foarte util. Puteți pune sucuri, bere sau vin la rece, dar asta e alegerea voastră. Poate fi incorporat deoarece are ușă cu deschidere la 90 de grade, iar lățimea și adâncimea sa sunt de 60 cm.

Păreri pro și contra

Datorită vitrinei eficiență energetică are de suferit, iar dacă nu aveți nevoie de ea se poate alege un frigider. Oricum, nu e vorba de un consum zilnic foarte mare dacă o luați pentru un magazin sau restaurant (2.5 kWh pe zi). Nici nu trebuie să o folosiți chiar zilnic, iar conținutul e destul de vizibil chiar și cu ușa închisă, deci nu o să țineți deschisă ușa foarte mult timp ca în cazul unui frigider. Ventilatorul interior își faci foarte bine treaba pentru că distribuie uniform aerul rece de la interior, iar temperatura se alege cu ajutorul termostatului.

Arctic V 296 e ceva mai diferită de frigiderul clasic și cred că știți deja asta pentru că sticla nu e cel mai bun izolator. Nu i-aș putea reproșa ceva deoarece fiecare tip de aparat e diferit și vitrina e foarte importantă, dacă vreți ca acel conținut să fie foarte vizibil.

Te-ar mai putea interesa