Arctic FB 125

Dacă ești în căutarea unui frigider mic și ieftin atunci sigur te va interesa frigiderul Arctic FB 125 cu o capacitate de 120 litri din clasa A și care e de culoare albă. Știu că este mic dar multe persoane nu au nevoie de ceva mare și prețul cred că vă va ajuta să vă îndreptați mai repede înspre achiziționarea lui. Oficial capacitatea e de 120 litri dar volumul net e de 101 litri.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Recunosc că e pe jumătate cât al altor frigidere, dar și volumul electrocasnicului e prea mare. La acest preț foarte bun cred că ar fi perfect pentru o garsonieră sau pentru familii mici.

Poze

Închis
Deschis

Specificaţii tehnice

Arctic FB 125 este un aparat frigorific cu o ușă și din păcate nu are sistem de răcire No Frost. În primul paragraf scriam că are o capacitate de 120 litri, dar mai exact volumul stă în felul următor: volumul net e de 101, cel brut e de 120, iar volumul congelatorului e de 13 litri. Deci, capacitatea de 120 se referă la volumul brut.

Fiind mic e normal ca să consume puțin curent și de aceea are clasa energetică A cu un consum de 165 kWh pe an. Este un frigider lite și de aceea nu are dispecer de gheață sau apă ca cele premium.

Aparatul de față e format din două părți adică din frigider și din congelator. Frigiderul are două rafturi care pot fi ajustate și acestea sunt realizate din sârmă. Dacă alimentele nu încap pe rafturi atunci aveți posibilitatea de a le pune pe ușă sau mai bine spus pe unul dintre cele trei suporturi de pe ușă. Are chiar și compartiment pentru legume și fructe și asta se va dovedi destul de util în opinia mea.

Congelatorul este unul mic deoarece are o capacitate de puțin peste 10 litri și dacă vreți să-l dezgețați atunci acest proces se realizează doar manual. La acest volum mic e normal ca acest separeu să aibă doar un compartiment.

Pe partea de design frigiderul e unul alb cu uși care se deschid normal și ca orice electrocasnic de acest gen și acesta are iluminare interioară și termostat reglabil.

Nu are dispecer de gheață, dar are inclusă o tavă pentru gheață și suport pentru ouă. Agentul de răcire este de tip R600a și are 1 compresor.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftin și realizat de un producător de renume.
Contra: dotările sunt cam slăbuțe și e prea ic.

Concluzie

FB 125 e unul dintre cele mai populare frigidere mici și e foarte vândut pe site-urile românești de cumpărături. Va fi foarte bun pentru persoanele cu bani puțini sau pentru familiile mici.

Te-ar mai putea interesa