Arctic BI45A++, model incorporabil pentru 10 seturi

Arctic BI45A++ este o mașină de spălat vase incorporabilă adresată celora în căutarea a ceva incorporabil și care să poată spăla o cantitate mare de vase.
Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de 45 cm care poate spăla o cantitate mare de vase cu 5 programe.

Avantaje

Modelul Arctic BI45A++ e unul care vine cu o capacitat e mare de 10 seturi, iar asta înseamnă că poate fi utilizată pentru spălarea vaselor unei familii de 4-5 persoane.
Consumul energetic e mic de 211 kW pe an, iar din această cauză are clasa A++. Trebuie să spun că și consumul de apă este mic deoarece per ciclu e de 10 litri. Deoarece am scris despre eficiență trebuie spus că aparatul beneficiază și de capacitatea de a usca, iar eficiența la uscare e A.
Nu e nici gălăgios deoarece vine cu un nivel de zgomot de 49 decibeli. Acesta e un nivel mediu, alte mașini fiind mai gălăgioase.
Vine cu programe pentru cei interesați să spele ceva nu prea murdar ori mai rapid. Aceste programe sunt Rapid+ și Expres 30. Primul e pentru economisirea timpului întrucât durate programelor e redusă cu până la jumătate. Iar, celălalt program e unul pentru vasele nu prea murdare pentru că are 30 minute.
Programul standard se numește Zilnic. Acesta durează 90 minute și se adresează vaselor cu un grad mediu de murdărie.

Dezavantaje

Nu are conexiune pentru apă caldă, deci aparatul trebuie să încălzească apa. Asta doar dacă sunteți racordați la apă caldă.

Concluzii

Dacă te-ai săturat să speli vasele cu mâna atunci acest electrocasnic te va ajuta să speli repede și eficient. Eficient deoarece un astfel de aparat consumă mai puțină apă decât ai fi consumat dacă ai fi spălat manual vasele.
Despre brandul Arctic trebuie spus că e unul fost românesc, acum fiind deținut de cei care dețin Beko. Primul e comercializat în Balcani, iar al doilea la nivel de continent.
Aparatul e recomandat pentru acasă, însă nu vă oprește nimeni să-l folosiți și la o pensiune sau ceva de genul.

Te-ar mai putea interesa