Arctic ATL9002, frigider cu o ușă

Frigiderul cu o ușă Arctic ATL9002 nu e singurul model mic care îl puteți lua în acest buget, doar că discutăm de o generație mai nouă. Chiar dacă e mic, sunt suficiente rafturi și suporturi pe ușă pentru diverse alimente sau sticle. Poate fi pus oriunde deoarece poate fi mutat cu ușurință dacă spațiul vă permite, chiar sub blatul mobilierului din bucătărie. Dacă va fi pus într-un colt, ușa poate fi schimbate pentru că e una reversibilă.

Se pot pune destul de multe alimente pentru una sau două persoane, dar nu e prezent un congelator la astfel de dimensiuni. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un volum de 102 litri e destul de mare pentru un aparat atât de mic și se vede din poze că se pot pune chiar mai multe alimente, poate chiar o oală cu mâncare dacă ajustați rafturile. Majoritatea frigiderelor au rafturi din sticlă securizată pentru ca interiorul să fie mai bine iluminat și pot fi întreținute mai ușor.

Rafturile pot fi eliminate dacă nu aveți loc pentru un vas sau un tort, dar și compartimentul pentru fructe și legume poate fi scos pentru a face mai mult loc. Astfel, se pot pune sticle generoase de sucuri și apă dacă le preferați mai reci. Poate că aveți un congelator sau o ladă frigorifică pentru anumite alimente care trebuie conservate diferit, iar acel aparat nu trebuie ținut în bucătărie pentru că nu veți umbla des la el.

Păreri pro și contra

Consumul de energie poate fi doar unul mic la acest model deoarece are un volum net destul de mic. Poate fi pus oriunde în bucătărie și nu va deranja, iar dacă nu va fi pus sub blat atunci puteți pune chiar și aparat deasupra sa. În general, modelele mici sunt și silențioase, dar depinde și de la un brand la altul. Dezghețarea e automată la frigidere și trebuie curățat foarte rar, însă depinde și cât de des îl veți folosi.

Arctic ATL9002 are o clasă de eficiență foarte bună și nu necesită sisteme de răcire mai avansate pentru că nu veți pune multe alimente în el.

Te-ar mai putea interesa