Arctic ATF9048+

Arctic ATF9048+ este un frigider al anului 2012 și se remarcă prin prețul său foarte mic (dar încăpător), faptul că e mic și clasa de eficiență energetică A+. După cum ziceam anterior, nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primim un aparat frigorific cu o fiabilitate excepțională datorită celor 3 ani de garanție care normal că pot fi extinși la maxim 5 contra unei sume decente, deci nu prea mari.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea că ATF 9048 e destul de încăpător, în ciuda faptului că e mic. E împărțit în congelator și frigiderul propriu-zis… congelatorul având un singur compartiment, iar frigiderul are 3. Deci, ar fi foarte bun pentru persoanele care sunt singure ori cele care nu stau prea mult pe acasă și mănâncă la restaurant ori la lucru.

Frigiderul deschis

Specificaţii tehnice

Arctic ATF9048+ are un design foarte reușit și având o singură ușă nu va trebui să vă complicați prea mult în depozitarea alimentelor. Clasa de eficiență energetică e A+ și cred că era normal că un aparat frigorific așa de mic să consume atât de puțin, adică 118 kW/h pe an. Volumul său nu e prea mare fiind de undeva la 86 de litri și vă va ajuta să depozitați ce doriți.

Păreri pro şi contra

Pro: artă bine la exterior și la interior (rafturile sunt realizate din sticlă); alimentele sunt depozitate la siguranță deoarece paratul e dotat cu un filtru antibacterian; are o garanție de 36 de luni care poate fi mărită la 5 ani contra unei sume de bani nu prea mari.
Contra: nu vine dotat cu No Frost ceea ce înseamnă că se va produce gheață care trebuie curățată din când în când, adică o dată al câteva luni.

Concluzie

Electrocasnicele Arctic inspiră foarte multă încredere ca și cele de la Beko și de aceea nu am rezerve în a recomanda un model de frigider de la acest brand. Trebuie să recunoaștem că Arctic a fost dintotdeauna foarte tare, iar acum că a fost preluat de turci calitatea a rămas aceeași. Despre autonomie nu știu să vă spun însă cred că e destul de bună, iar prin autonomie mă refer la funcționarea fără curent care face ca alimentele să nu se altereze chiar dacă curentul se întrerupe pe o perioadă lungă de câteva ore.

Te-ar mai putea interesa