Arctic ARSGN64121SL, plită electrică cu Wok

Plita Arctic ARSGN64121SL este una de top prin prisma prețului și a dotărilor. Modelul acesta vine cu arzător tip Wok (puterea acestuia e de 3,6kW) care e foarte bun în cazul în care doriți să gătiți ceva rapid ori diverse mâncăruri asiatice.

Această plită e disponibilă la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de top din toate punctele de vedere.
Din poza de alături puteți observa că acest model e unul complet negru. Acest lucru e un avantaj deoarece se va potrivi în orice bucătărie, indiferent de culoarea pereților ori a mobilei.


Pro

Modelul Arctic ARSGN64121SL e unul premium pe gaz. E bine ca plita să fie alimentată pe gaz deoarece numai în acest fel putem beneficia de arzător de mare putere tip Wok. În pachet sunt livrate și duzele GPL în cazul în care doriți să folosiți butelie sau ceva de genul.
Plita este realizată din materiale de calitate cum ar fi sticlă, iar grătarele sunt făcute din oțel emailat.
Dimensiunile sunt unele normale, adică 9,8x58x51 (ÎxLxA cm), iar în acest fel aparatul o să încapă foarte bine în orice mobilă (pentru plite incorporabile).
Garanția aparatului e de 5 ani. Acest lucru e o promoție, iar valabilitatea e trebuie verificată pe site-ul producătorului cât și a magazinelor care o comercializează.
Aprinderea e una foarte rapidă deoarece e integrată. Acest lucru presupune că aparatul e unul care nu are buton integrat pentru aprindere electrică, ci există aprindere în fiecare buton.
Siguranța e unul dintre prioritățile Arctic, modelul de față fiind dotat cu caracteristica Safety Plus care presupune că alimentarea se întrerupe atunci când se stinge flacăra.

Contra

Butoanele pentru comandarea aparatului sunt poziționate lateral. Acest lucru nu e pe gustul meu, dar poate că dvs. vă convine.

Concluzie

Pentru amenajarea unei bucătării ca la carte recomand o plită incorporabilă. Aceasta va schimba instant aspectul bucătăriei, iar prețul nu e deloc exagerat.
Dacă nu vă pricepeți la montarea acestui aparat atunci puteți apela la cineva specializat prin intermediul serviciului de montaj.

Te-ar mai putea interesa