Arctic ARBG64125SX, plită incorporabilă cu Wok

Plita incorporabilă Arctic ARBG64125SX e una dintre cele mai elegante modele oferite de acest brand și pot spune că arată mult mai bine decât în poza de prezentare. Aceasta se potrivește perfect într-o bucătărie care e în stil modern, adică aveți aparate și mobilier conform stilului. Dacă nu ați ales încă acel cuptor incorporabil, puteți opta pentru unul de la același brand dacă e conform bugetului sau cerințelor voastre. Chiar dacă anumite plite au panoul cu butoane în partea din față, dimensiunile plitei rămân neschimbate.

Din poza de mai jos se vede că arzătoarele sunt ceva mai bine evidențiate datorită formelor plitei (în relief). Doar variantele cu sticlă termorezistentă au suprafață netedă și costă mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele patru arzătoare sunt poziționate la fel ca la multe alte plite, adică arzătoarele normale sunt în spate pentru ca voi să aveți acces mai ușor la cel mic sau mare (sunt și cele mai des utilizare). Dacă țineți să aveți mai mult spațiu pe blat, atunci v-aș putea recomanda o plită cu numai 2 arzătoare. Iar acel model poate fi pus aproape oriunde pe blat.

Această variantă are două grilaje solide și realizate din fontă, pentru a durată de viață mai îndelungată. Forma grilajelor permite mutarea vaselor cu mâncare fără a le mai ridica. La plitele cu sticlă nu veți găsi grilaje așa de mari ci sunt individuale.

Păreri pro și contra

Modelul de mai sus oferă acel arzător Wok care oferă două inele de ardere pentru un randament mai mare. Cu alte cuvinte puteți găti cu încredere o cantitate mai mare de mâncare sau să folosiți o tigaie specială (gătit în stil asiatic). Dacă nu vreți să cheltuiți mulți bani, opta pentru varianta recomandată de mine și poate chiar pentru un cuptor dacă nu aveți unul deja. Există și plite pe gaz scumpe dar acelea sunt realizate din materiale diferite.

Plita Arctic ARBG64125SX nu oferă foarte multe dotări deoarece discutăm de un model pe gaz care prezint dotările standard. Plitele electrice oferă funcții speciale de încălzire, un control electronic și altele.

Te-ar mai putea interesa