Arctic ARBG64124SX, plită incorporabilă cu arzător Wok

Plita incorporabilă cu arzător Wok numită Arctic ARBG64124SX costă destul de puțin și cred că v-ar putea interesa deoarece are o adâncime destul de mică (pentru că are un panou lateral). Chiar și așa dimensiunile plitei nu au fost afectate deoarece arzătoarele normale sunt mai apropiate. Sunt suficient de multe plite cu acel arzător special, dar nu toate plitele sunt atât de accesibile. Acest model de plită e mai accesibil deoarece are un design clasic cu un singur grătar. Pot fi plite are au două grătare care pot fi luate cu ușurință, dar poate că nu vă deranjează acest aspect.

Din poza de jos se poate vedea că se pot pune vase de toate dimensiunile și se poate ajunge ușor la butoane. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E evident că e vorba de o plită cu alimentare pe gaz deoarece cele electrice prezintă un finisaj cu sticlă vitroceramică. Pot fi plite pe gaz cu sticlă termorezistentă, dar sunt mult mai scumpe și se curăță diferit datorită suprafeței. În acest caz e prezent un grătar din oțel pentru toate cele 4 arzătoare și acesta vă permite să mutați cu ușurință vasele de pe un arzător pe altul, dar și să puteți pune vase de dimensiuni reduse. Pot fi și grătare din fontă care sunt puțin mai durabile, dar și așa nu veți avea probleme cu el.

Siguranța de la arzătoare e foarte importantă de aceea mai toate plitele pe gaz o au. E vorba de Safety Plus de la Arctic care oprește gazul la stingerea flăcării.

Păreri pro și contra

Plitele pe gaz oferă un randament ceva mai bun decât plitele electrice și costă ceva mai puțin. Costul de utilizarea a unei plite pe gaz e mai mic, dar și utilizarea sa nu va fi o problemă deoarece pe panoul de control sunt prezente 4 butoane fizice pentru fiecare din cele 4 arzătoare. Aprinderea electrică e integrată, motiv pentru care veți folosi doar mâna dreaptă (veți apăsa și roti butonul).

Modelul Arctic ARBG64124SX e oferit de un brand cu experiență în domeniul electrocasnicelor, motiv pentru care fiabilitatea e pe măsură.

Te-ar mai putea interesa