Arctic AO47P30, ladă frigorifică care funcționează în condiții extreme – până la -15 grade C

Arctic AO47P30 este una dintre cele mai mari lăzi frigorifice de la acest producător și are un volum de 451 litri. Adică oferă un volum de depozitare cât cinci congelatoare sau lăzi frigorifice clasice. Dacă lungimea sau adâncimea sa este prea mare, atunci vă îndreptați atenția spre alte modele. Sunt multe lăzi care au un volum pe jumătate însă prețul nu este pe jumătate (sunt undeva la 1000 de lei). Modelele mari au cel mai bun raport volum/preț și poate cea de jos o veți prinde la promoție.

Nu ezitați pentru că nu sunt multe aparate frigorifice atât de accesibile și voluminoase, însă nu se adresează oricui. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control este cel care îl vedeți și pe alte lăzi frigorifice și este destul de vizibil datorită LED-urilor. Capacul se deschide ușor datorită mânerului integrat și aflat în partea din față, însă nu este prevăzută cu yală. Sunt prezente două coșuri metalice în care se pot pune alimente ce urmează să le consumați sau care sunt în pungi mici.

Autonomia fără curent este destul de mare, în caz că vă decideți să o mutați au să renovați camera în care se află. Nivelul de zgomot este destul de redus pentru specificațiile sale – 40 dB.

Păreri pro și contra

Acest aparat poate congela destul de mult, dar este și normal pentru că performanțele trebuie să fie direct proporționale cu volumul. Este realizată din materiale foarte bune care sunt neinflamabile, izolația este densă și aparatul funcționează perfect chiar și în încăperi neîncălzite (temperaturi de până la -15 grade C). Acesta nu este singurul aparat cu această caracteristică folositoare pentru unii, pentru că nu o putem pune chiar oriunde și poate că vă decideți să o puneți chiar în garaj.

Arctic AO47P30 are clasă energetică F, care este satisfăcătoare dacă luăm în calcul consumul anual de numai 350 kWh. Aceasta este nouă clasă energetică europeană (A fiind cea mai bună). Până la urmă vorbim de un volum enorm pentru alimente și chiar nu aveți nevoie de un alt aparat. Poate că nici nu veți folosi aparatul tot anul, ci numai în sezonul rece când vă aprovizionați cu multe alimente (carne, legume etc).

Te-ar mai putea interesa