Arctic AO20W30, ladă frigorifică mică și încăpătoare

Lăzile frigorifice mic sunt o soluție pentru sezonul rece și nu numai deoarece de multe ori ajunge să cumpărăm mai mult decât planificat, iar congelatorul poate fi destul de plin un aparat ca acest Arctic AO20W30, poate fi ținut în cămară sau chiar în garaj dacă e ferit de umiditate și temperaturi exagerate. Conform producătorului, acest aparat poate fi ținut în camere neîncălzite dar să nu coboare pragul de -15 grade. Noile aparate frigorifice pot fi ținute în condiții extreme, iar aceasta nu singura ladă frigorifică cu această caracteristică.

Aparatul este realizat din materiale neinflamabile, iar izolația este destul de densă pentru ca să aibă un consum redus de energie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Clasa energetică A+ a fost oferită pentru că are un consum anual de numai 224 kWh, însă trebuie raportată și la volumul său de 205 litri. Aveți acces ușor la conținutul său datorită capacului, pe când la congelatoare avem o ușă și sertare.

Panoul de control e poziționat diferit la cest aparat și se vede din poza de prezentare că se află în partea superioară aproape de balamaua din dreapta. Se poate regla ușor temperatura sau opri aparatul când nu-l mai folosiți, iar la alte lăzi frigorifice acel panou de control e în partea dreapta-jos.

Păreri pro și contra

Poate congela foarte multe alimente proaspete pe zi, capacitatea maximă fiind de 12 kg/24 ore. Autonomia fără curent a crescut cu fiecare generație, iar la acest model a ajuns să fie de 36 ore. Are și un coș din sârmă de dimensiuni generoase în care puteți pune pachete mici de alimente sau care urmează să le preparați. Ocupă foarte puțin spațiu având o lățime de numai 75 cm, deci e puțin mai lat decât o combină frigorifică și puteți scoate ușor din el alimentele.

Arctic AO20W30 are un design plăcut pe alb, astfel că este destul de vizibil indiferent de momentul zilei. Totuși, nu vine cu iluminare interioară cum vedem la modele mai de top sau cu capacitate mare. Se adresează utilizatorilor care au deja un aparat frigorific cu congelator mic și care vor să se aprovizioneze mai mult în această perioadă.

Te-ar mai putea interesa