Midea MDRC152SLF34G, ladă frigorifică cu funcție frigider și LED

Sunt lăzi frigorifice sau congelatoare care pot fi folosit precum frigiderele, adică puteți seta temperaturi peste 0 grade. Midea MDRC152SLF34G este o astfel de ladă frigorifică și nu este foarte mare, astfel că o puteți pune chiar și în bucătărie. Are o culoare plăcută care se poate asorta chiar și cu mobilierul (bej), cele mai multe fiind albe. Aceasta face parte dintr-o întreagă serie, adică dacă vreți una mai mare, veți găsi destule variante. Mai mică decât aceasta nu veți găsi, că și așa este cam la fel de voluminoasă ca și un congelator mic.

Puteți scoate cu ușurință alimente din el deoarece nu are un interior compartimentat, însă există acel coș din partea de sus în care se pot pune anumite pungi cu alimente ca să le găsiți cu ușurință. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Congelează destul de mult pentru volumul său, iar acea valoare fiind direct proporțională cu volumul. Mai precis vorbim, de circa 4.5 kg pe zi pentru un volum net de 99 litri. Panoul de control este destul de bine evidențiat, fiind unul mecanic și temperatura se alege în funcție de cum rotiți acel buton. O ladă cu control electronic și volum diferit este Heinner HCF-200CNHF+, în caz că nu vă place ce oferă cea de sus.

Nivelul de zgomot este la un nivel destul de plăcut, astfel nu va deranja. La fel pot spune și despre clasa de eficiență energetică – F, care face parte din noua etichetare și anterior a fost A+.

Sunt câțiva producători care oferă astfel de aparate, deoarece marii producători de parate electrocasnice nu se mai axează pe acest segment.

Concluzie

Pentru a vă face o idee puteți citi recenziile sale, veți vedea că utilizatorii sunt mulțumiți de ea și este apreciată la aceleași capitole pe care le-am menționat și eu. Midea MDRC152SLF34G are un consum anual de energie redus, astfel că nu se va vedea pe factură. Poate că o veți folosi în modul frigider, astfel că o să scadă și mai mult consumul. Puteți ține legume și fructe în ea pe perioada sezonului cald, iar iarna țineți alimente congelate. Acesta este doar un exemplu voi procedați cum considerați că ar fi mai bine.

Te-ar mai putea interesa