Heinner HCF-200CNHF+, ladă frigorifică cu control electronic

Lada frigorifică prezentată mai jos este un model accesibil pentru ce volum oferă, dar și restul caracteristicilor sunt importante. Heinner HCF-200CNHF+ este un model care s-ar putea să vă placă deoarece are aproape 200 litri, deci ar fi cam cât două congelatoare de combină, poate chiar mai mare pentru că nu este compartimentat interiorul. Puteți pune în ea cât doriți și cum doriți pentru că nu mai sunt compartimente, ci numai un coș mic în partea de sus, care îl puteți scoate dacă nu-l considerați util.

Sunt și lăzi de dimensiuni mai mici în caz că doriți să cheltuiți mai puțin pe un aparat frigorific și poate că nici nu aveți mult spațiu disponibil. Heinner HCF-246CNHF+ este o altă ladă care poate v-ar plăcea în caz că cea de jos nu mai este disponibilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Majoritatea au sistem de dezghețare manual că și așa se curăță destul de ușor, interiorul nefiind compartimentat. Sunt și lăzi frigorifice cu No Frost sau alte sistem de răcire similare pentru ca gheața să nu se formeze.

Performanțele de congelare sunt conforme cu capacitate sa, adică vorbim de o capacitate de 10 kg la 24 ore. Aceasta poate fi și de două ori mai mare în cazul lăzilor cu capacitate de peste 300-400 litri, depinde de serie și brand. Cu siguranță un brand mai experimentat va oferi un plus de calitate și performanță, dar nu și la același preț.

Noile aparate frigorifice sunt rezistente chiar și la frig și umiditate, dar tot nu trebuie ținute afară, ci în camere unde sunt protejate. Conform producătorului, puteți alege cum vreți să conservați alimentele – congelare sau răcire. De exemplu, se poate transforma în frigider în sezonul cald și în congelator în sezonul rece. Pe an, lada de sus consumă numai 250 kWh, însă depinde ce mod sau temperatură de răcire alegeți.

Concluzie

Heinner HCF-200CNHF+ are o clasă de eficiență bună pentru acest segment și pentru acest tip de aparat. Nu zic că nu ar fi aparate mai eficiente, dar diferențele sunt insesizabile și e evident că acel consum este direct proporțional cu volumul.

Te-ar mai putea interesa