Heinner HCF-246CNHF+, ladă frigorifică cu volum mare

Lada frigorifică este o alternativă mai bună la un congelator oferind un volum mai generos pentru aceeași bani deoarece interiorul nu este compartimentat, dar poate avea acele coșuri din sârmă sau plastic pentru pungi mici sau alimente care urmează să le consumați. Heinner HCF-246CNHF+ este un aparat frigorific ceva mai diferit și se datorează volumului, adică vedem o lățime mult mai mare și cu performanțe pe măsură. Evident că performanțele cresc odată cu volumul, însă depinde și de brand.

Anumiți producători nu oferă lăzi frigorifice la prețuri atât de mici, plus că designul e și el diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Majoritatea lăzilor vin cu sistem de dezghețare manual, adică trebuie curățată periodic ca oricare alte aparat frigorific simplu. Sunt și aparate frigorifice care oferă sistemul de răcire No Frost sau Less Frost pentru un plus de comoditate, însă prețurile sunt mult mai mari. Panoul de control este unul digital care înlocuiește clasicul panou de control mecanic.

Poate fi pusă în camere neîncălzite deoarece prezintă rezistență la frig și displayul rezistentă la apă, dar eu nu vă recomand să-l țineți pe afară dacă vreți să funcționeze în parametrii normali. E clar că ocupă mult spațiu și în bucătărie nu se se poate pune și nici în cămară. Unii aleg să o pună pe un hol sau chiar în garaj, că și așa are yală (ca Heinner HCF-287CNHF+).

Îmi place că poate fi folosită și pentru răcirea alimentelor, deci nu doar pentru congelarea lor. Astfel, iarna puteți congela orice, iar vara puteți pune fructe și legume la rece. Voi decideți cum vreți să conservați alimentele, iar această funcție de conversie este un plus pentru un aparat frigorific.

Concluzie

Conform producătorului, puteți pune până la 12 kg de alimente proaspete în el pentru congelare, iar dacă acestea sunt deja congelate, atunci puteți pune chiar mai multe. Heinner HCF-246CNHF+ poate fi mutat ușor în special când este gol sau aproape gol, iar roțile ajută mult în acest sens. Cu aceasta nu vă mai faceți griji că rămâneți fără spațiu în combină, acum multe cumpărături pot fi puse în ladă.

Te-ar mai putea interesa