Arctic AFD7200A++, mașină spălat rufe

Dacă te interesează o mașină de spălat care să nu coste mult și să fie economică atunci ar trebui să-ți îndrepți atenția înspre Arctic AFD7200A++. Asta deoarece are o capacitate de încărcare mai mult decât decentă, consum foarte mic de curent și stă bine pe partea de centrifugare. Vine cu multiple facilități, printre care se numără Eco Dose – o facilitate care face economie de detergent în cazul în care folosiți detergent lichid. (Arctic recomandă utilizarea unui astfel de detergent pentru că doar în cazul lui se poate obține economie și o spălare eficientă).
Dacă m-ați întreba, eu aș recomanda aparatul acesta cuiva care are o familie medie înspre mare. Capacitatea de 7 kilograme e una mare și vă va fi de folos așa încât să nu trebuiască să spălați de mai multe ori pe zi.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi → care nu e deloc mare în opinia mea deoarece are până și Eco Heater. Asta e ceva asemănător cu Ceramic Heater de la Samsung însă presupune că rezistența e acoperită de un strat de nichel așa încât ea să fie de 100 de ori mai durabilă.

Mașina
Mașina

Lucrurile importante pe partea de specificații le-am menționat mai sus, adică are o capacitate a cuvei de 7kg, 1200rpm pe partea de centrifugare, iar clasa de eficiență energetică e A++.
Capacitatea e cea mai mare din gama mașinilor Arctic, iar dacă vă întrebați dacă are ceva de genul Eco Bubble atunci trebuie menționat că are și se numește Eco Wash. Acest lucru presupune ca apa utilizată la spălarea rufelor să nu mai fie încălzită, lucru care face o economie de curent de până la 80%.

Eu apreciez la acest model că arată bine, că are un preț foarte mic, numărul mare de programe și nivelul scăzut de zgomot. Vine cu multiple caracteristici care sunt oarecum similare celor de la branduri precum Samsung ori Electrolux, iar asta e foarte bine având în vedere costul foarte mic.

Deci, dacă vechea ta mașină de spălat e pe gata și te gândești să o schimbi atunci ar trebui să nu mai stai pe gânduri deoarece Arctic a scos pe piață un model care o să-ți întreacă așteptările… din toate punctele de vedere.

Lasă un comentariu