Arctic AFB 245+

Frigiderul Arctic AFB 245+ e unul accesibil dar în același timp și voluminos. Chiar dacă e un aparat frigorific mic din punct de vedere al dimensiunilor, oferă un volum generos de 233 litri. Bineînțeles nu are doar uși ca și modele mai mari, ci doar una. Astfel congelatorul e ceva mai mic decât la frigidere – 20 litri. Poate fi o recomandare pentru cei care nu vor capacitate de congelare ci doar un frigider compact. Poate fi o alegere foarte bună dacă vreți să înlocuiți vechiul frigider deoarece are o clasă energetică A+. Aceasta presupună că e mai eficient cu până la 25% față de cele cu clasa A. Deci veți economisi bani în timp și clasa A+ se găsește cam la toate electrocasnicele noi (unele au chiar și A++ ori A+++). Acest model numit AFB 245+ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Închis
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Are un volum net de 221 litri, pe când cel de 233 e cel brut. Având în vedere că are un congelator de 20 litri, nu văd de ce ați căuta un model cu sistem de răcire ca No Frost, deoarece e un model accesibil. Doar modele mai mari vin cu acel sistem de răcire și e util pentru a reduce formarea de gheață, dezghețare automată și consumul mic. Frigiderul are un volum net de 201 litri, dezghețare automată, compartiment special, rafturi din sârmă și suporturi pe ușă. Congelatorul are un singur compartiment iar capacitatea de congelare e în majoritatea cazurilor, proporțională cu volumul. Astfel că acest frigider are un congelator care poate congelare 2 kilograme de alimente la 24 de ore.

Pe partea de design are:o singură ușă, deschidere spre dreapta a acelei uși, ușă reversibilă, finisaj pe alb și iluminare interioară. Veți primi tava pentru gheață, suport ouă și un suport pentru sticle.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un aspect plăcut, consum mic de energie, spațios, rafturi ajustabile, suficiente suporturi pe ușă și fiabil.

Minusuri: nu are rafturi din sticlă.

Concluzie

Acest Arctic AFB 245+ e ideal pentru tineri, studenți dar și pensionari. Deci se dresează acelor categorii care nu vor mult spațiu de depozitare ci doar unul modest. Nu vă oprește nimeni să mai luați și un congelator separat sau o ladă frigorifică. Spun asta deoarece indiferent de cât de mare e frigiderul, tot nu va oferi un congelator generos (e valabil și pentru combinele frigorifice).

Lasă un comentariu