Arctic AD70410+, frigider cu rafturi Safety Glass

Frigiderul cu două uși Arctic AD70410+ e un model nu foarte înalt dar e spațios pentru că are o lățime de 70 cm. Îmi plac aparatele cu un design simplu și culoarea nu are mare importanță, până la urmă trebuie să alegeți un model care să se asorteze cu stilul ales sau cu restul aparatelor din bucătărie. Îmi plac și cele pe inox, doar că sunt mai scumpe și nu orice brand le oferă. Congelatorul e mare pentru acest tip de aparat și nu e compartimentat ca la combine, adică nu se pierde volum.

Nu poate fi chiar accesibil pentru că are un volum net de 397 litri și nu prea sunt multe astfel de modele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se vede din poza de sus că e un model cu 2 uși și doar variantele mici au o singură ușă deoarece congelatorul e foarte mic. Îmi plac frigiderele de dimensiuni medii deoarece nu nu sunt foarte înalte și se poate pune ceva deasupra sa. Totuși, congelatorul e și el important atunci când vreți să vă aprovizionați cu alimente gata congelați sau care urmează a fi congelate. Capacitatea de congelare la 24 de ore e undeva la 5.5 kg la 24 de ore (e irelevantă dacă alimentele sunt deja congelate).

Rafturile frigiderului pot fi ajustate sau eliminate pentru a face loc unor vase mai mari sau poate chiar pentru o prăjitură sau un tort. Designul acestui aparat e destul de simplu, iar mânerele sunt poziționate pe lateral și sunt integrate.

Păreri pro și contra

Frigiderele au un consum similar cu cel al combinelor dar depinde și de sistemele de răcire integrate. Vi se oferă un interior spațios, cu suporturi suficiente, rafturi din sticlă, interior bine iluminat și altele. Un singur minus al acestui model ar fi lipsa tehnologiei No Frost.

Arctic AD70410+ e unul dintre aparatele frigorifice noi care poate v-ar interesa deoarece consumă puțină energie, arată bine, e fiabil și e chiar silențios pentru dimensiunile sale. În general, aparatele cu congelator mic sunt ceva mai silențioase dar depinde ce funcții se activează când vă aflați lângă el.

Te-ar mai putea interesa