Arctic AD54280+, frigider modern de 250 litri

Anul acesta vine cu o mulțime de frigorifice de la Arctic, printre acestea numărându-se și Arctic AD54280+. Nu doar are un design modern, dar are un volum net de 250 litri și clasa A+ de eficiență energetică.

Nu doar are un preț bun Vezi prețul special de azi », dar înglobează o multitudine de funcții utile precum ar fi ușile reversibile, garnitura antibacteriană și termostatul ajustabil.
Din poza de alături puteți observa că are un design simplist așa încât să se integreze perfect în orice bucătărie. Mai mult, culoarea e una neutră care crează senzația de spațiu – alb.


Avantaje

Modelul Arctic AD54280+ e un frigider cu o capacitate mai mult decât suficientă întrucât vorbim despre un volum net de 250 litri. Asta în condițiile în care are o înălțime deloc mare de 160 centimetri. În acest fel aparatul va putea fi poziționat inclusiv sub scări ori în locuri mai înguste/joase.
Partea de frigider e una cu 4 rafturi, tot atâtea sporturi, iar congelatorul e unul decent.
Nivelul de zgomot e unul scăzut deoarece vorbim despre 40dB. Acesta e unul ok și nu va face ca aparatul să vă trezească din somn ori să vă deranjeze pe timpul zilei.
Eficiența energetică e A+ datorită unui consum de 235 kWh care e valabil per an. Cei de la Arctic s-au gândit la tot deoarece e vorba despre un aparat care are chiar și iluminare LED care e de 7 ori mai economică în comparație cu cea convențională.
Nu e greu de mutat pentru că are o greutate de doar 42 kilograme. Nici dimensiunile sale nu sunt unele exagerate, fiind vorba despre 166x57x60 (ÎxLxA cm).

Dezavantaje

Din păcate nu are No Frost întrucât vorbim despre un aparat mai accesibil ca preț… să nu zic ieftin. Dar, partea de frigider e una care se dezgheață automat.

Concluzii

Dacă vreți un frigorific suficient de mare pentru a ține la păstrat alimente necesare pentru 3-4 persoane atunci acest model ar fi recomandarea mea.
La partea de fiabilitate stă excelent deoarece beneficiază de o garanție standard de 3 ani. (Există și o promoție cu 5 ani garanție însă valabilitatea acesteia trebuie verificată).

Te-ar mai putea interesa