Arctic AC60250+, congelator cu control electronic pe ușă

Congelatorul Arctic AC60250+ are ceva mai multe sertare decât restul și ele de sus sunt ceva mai încăpătoare. În total, aparatul are 6 sertare și înălțimea aparatului măsoară 151 cm. Astfel, puteți introduce un pachete mai mari de alimente și veți putea să le sortați, nu ca și în cazul lăzile unde puteți aliment peste aliment. Panoul de contro le ușor de utilizator și aveți chiar și un afișaj LED la exterior pe ușă. Nu prea aveți ce să umblați la el dacă aveți setat deja temperatura ideală pentru alimente. Mânerul nu e vizibil pentru că e integrat și se vede pe lateral, astfel designul devine mai minimalist, adică e mai simplu.

Acesta e perfect dacă nu dispuneți de mult spațiu și vă doriți un volum de depozitare destul de mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Oferă o autonomie excelentă – 16 ore, astfel că nu veți avea probleme în cazul unei pene de curent. Aspectul pe alb e plăcut și tot majoritatea modelor sunt pe această culoare, foarte puține sunt pe inox sau argintiu. Volumul net al acestui congelator e de 245 litri care e împărțit pe sertare, iar în 24 ore poate congela până la 14 kg de alimente.

Panoul de control oferă funcții esențiale care pot fi alese cu ușurință: termostat ajustabil, Fast Freeze XL Zone (zonă pentru congelare rapidă) cu Fast freezing (congelare rapidă) și pe ușa aveți panoul cu LED-uri.

Păreri pro și contra

E vorba de un aparat mic și încăpător care vine în ajutorul celor care au un frigider cu congelator mic sau chiar fără acel compartiment destinat congelării. E ușor de folosit pentru că e vorba de un aparat simplu care are un singur scop, să conserve alimente. Capacitatea de congelare e foarte bună și devine irelevantă când introduceți alimente deja congelate (cumpărate de la supermarket). Acest aparat poate fi pus în cămară și îl puteți folosi doar pe perioada sezonului rece sau când aveți de congelat mai mult.

Arctic AC60250+ e oferit de un brand cu experiență în domeniu, care e competitiv deoarece oferă eficiență energetică satisfăcătoare pentru acest buget și un volum generos.

Te-ar mai putea interesa