Arctic AC54210+, congelator de 168 litri

Dacă vreți un electrocasnic care să vă țină la rece o cantitate mare de carne ori alte alimente perisabile atunci acest congelator Arctic AC54210+ ar fi recomandarea mea. Brandul e unul serios fost românesc care acum e înfrățit cu Beko.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are clasa A+ de eficiență energetică, iar în acest fel ne recuperăm banii într-un timp scurt.
Din imaginea alăturată se poate vedea că e un aparat pe cât se poate de simplu dotat cu o singură ușă și cu mai multe compartimente (are 6 sertare).


Avantaje

Principalul avantaj al aparatului Arctic AC54210+ ar fi că are o capacitate mare de 168 litri. E vorba despre un volum net care va facilita depozitarea mai multor tipuri de alimente.
În general aceste frigorifice dețin și uși reversibile așa încât să puteți monta aparatul după bunul plac fără ca ușa să deranjeze ori să se lovească de vreun perete.
Nivelul de zgomot e unul scăzut de 42 decibeli, iar acest lucru vă ajută să dormiți mai bine.
Consumul energetic la acest aparat e unul cu 24 procente mai mic decât la clasa A. Modelul de față având clasa A+ cu consum anual de 230 kWh. Cred că ar trebui să mai precizez și faptul că aparatul are tensiune de alimentare 230V.
Pentru supravegherea diferiților parametri acest model are și un panou de comandă situat deasupra ușii care e mascat de aceasta.

Dezavantaje

Nu e dotat cu No Frost, acest lucru însemnând că răcirea are loc cu producere de gheață.

Concluzii

Arctic AC54210+ este un frigorific modern apărut pe piață la început de 2018 și corespunde necesităților acestui an în materie de design și funcții.
Acest aparat e dotat și cu funcție Fast Freezing care activează compresorul și ventilatorul la capacitatea lor maximă. Astfel se obțin temperaturi scăzute în cel mai scurt timp.
Fiabilitatea produselor Arctic e una de excepție deoarece e un brand cu istorie, iar în acest sens se oferă și posibilitatea extinderii garanției la 3-4 ani.

Te-ar mai putea interesa