Apple MacPro One

Un sistem desktop pentru acasă este acest sistem desktop PC Apple MacPro One care este unul dintre cele mai bune de piață dar are și un preț pe măsură. Configurația este una destul de bună și de aceea poate fi folosit în mai multe feluri (jocuri, filme, office etc.). Cu siguranță acest Apple Mac Pro One nu este cel mai tare sistem de la Apple, ca alternative puteți opta pentru un Apple MacPro TwoMac Pro Two sau un Mac Mini. Deci aveți din ce alege în funcție de bugetul alocat. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și care este unul destul de piperat pentru mine dar cred că sunt destule persoane care și-ar dori un așa desktop în special că vine de la Apple. Design-ul după cum știți este unul Premium cu logo luminat și materialele folosite au fost foarte bine alese.

Poze

Deschis
Periferice

Specificații tehnice

Procesorul este unul Intel Xeon Core 2 Quad care are o frecvență de 2.8 GHz și cache de 8 MB. Placa de bază are un slot PCI Express x16 și două sloturi PCI Express x4. Memoria RAM DDR3 are o capacitate de 3 giga la o frecvență de 1066 MHz. Spațiul de stocare al hard disk-ului este de 1 tera. Memoria video a plăcii grafice este de 1 giga pe 128 biți. Deci puteți juca mai toate jocurile, chiar și cele mai noi gen Crysis 2 sau Bad Company 2.

Acest Apple MacPro One vine cu tastatură Apple și mouse Magic. Unitatea centrală de tip Apple PC are o greutatea de circa 18 kilograme, un consum redus de energie și răcirea se face prin aer. La capitolul porturi Apple Mac Pro One are cinci USB-uri (două în față și trei în spate), intrare optică, patru FireWire 800, un DisplayPort, ieșire optică și mufă de tip mini jack pentru căști.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Apple Mac Pro One are o configurație bună, design elegant, provine de la producător bun, sistemul se mișcă extrem de bine, are periferice incluse și este un produs nou ce merită încercat.

Ca minusuri: Apple MacPro One are un preț nu chiar accesibil.

Concluzie

Acest sistem desktop PC apple MacPro One este unul destul de performant dar nu este cel mai performant motiv pentru care pus câteva alternative mai sus care vin de la același producător. Dacă doriți să comandați acest produs numit Apple Mac Pro One nu uitați să luați un monitor de 27 de inci marca Apple pentru acesta. Acel monitor costă undeva la 5.000 de lei și pot spune că îți merită fiecare bănuț.

Te-ar mai putea interesa