APC Back-UPS RS 900VA/540W

UPS-urile APC sunt printre cele mai bune de pe piață iar acest APC BACK-UPS RS 900VA/540W ar fi recomandarea pentru o persoană care se respectă și achiziționează doar lucruri de calitate. Modelele de la alți producători au o garanție de doar un an pe când acesta are 3 și multe dotări printre cere se numără ecranul de tip LCD (LCD display). Față de alte modele acesta costă mai mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi », însă e de calitate și nu cred că există o persoană care să fi cumpărat un UPS de la APC și să fi regretat acest lucru.
Poate te gândești că nu-ți e de folos așa ceva și zici că de ce să dai în plus niște bani pentru ceva care nu o să-ți folosească vreodată. Însă nu e așa deoarece acest periferic te va scuti de foarte multe bătăi de cap deoarece poate susține 3 PC-uri timp de maxim 20 de minute (timpul mediu de funcționare e de 113 minute la 55W și de 4,6 minute la 540W). Deci poate funcționa pe post de baterie cu o autonomie crescută.
O altă bătaie de cap de care te va scuti va fi arderea PC-ului datorată șocurilor electrice atunci când se ia curentul. Unii nici nu realizează cât de mult face această protecție la șocuri deoarece dacă se strică PC-ul atunci poți să-l ții în service și 15 zile.

Poze

Legat de aspectul lui Back-UPS Pro 900 se poate vedea că arată foarte bine. Are un ecran LCD care te informează cu privire la cât de încărcată e bateria și alte aspecte care te-ar interesa. Butoanele sunt amplasate superior așa încât să ajungi ușor la ele, iar pe partea din spate sunt porturi la care să conectezi ce dorești să se alimenteze de la el ori să beneficieze de protecția sa.

Ecranul LCD
Porturile

Specificaţii tehnice

Dacă la unele electronice nu ai ce spune legat despre detaliile sale tehnice, acesta are foarte multe chestii. Pentru început trebuie știut că are o baterie care se încarcă 8 ore și poate ține undeva până la 113 minute la 55W. Este un aparat cu management care prezintă un LCD pe care sunt vizibile diferite informații. Are chiar și informații sonore, mai mult o alarmă, care te avertizează despre starea bateriei

Păreri pro şi contra

Pro: are protecție pentru cabluri de date de tipul RJ 45 și RJ 11, bateria ține destul de mult, greutatea nu e una exagerată și vine cu multe porturi. Contra: prețul e mare față de alte modele, însă garanția e de 3 ani și autonomia e foarte mare.

Concluzie

Acest UPS e unul premium și l-aș recomanda atât pentru home use cât și la o firmă cu 2-3 calculatoare. Imaginează-ți că ai scris un mail foarte lung unui client și că se ia curent pe la trei sfert din mail. Probabil că-ți vine să arunci calculatorul pe geam, dar dacă ai o astfel de sculă de la APC atunci scapi de nervi. 😉 Un preview la acest model e alături.

Lasă un comentariu