AOC I2757FM, ecran de 27 inci și panou IPS

Monitorul LED AOC I2757FM e unul deosebit datorită diagonalei, panoului IPS și funcției MHL. Spun asta deoarece prețul său e unul atractiv având în vedere că modele mai bune în acest preț nu prea sunt. Având în vedere tipul de panou, în același preț veți găsi doar modele cu diagonale mai mici în special dacă doriți un producător mai renumit. Nu prea văd de ce ați alege alt monitor având în vedere că acesta oferă HDMI și VGA. Funcția MHL e tot mai întâlnită la noile monitoare și care e o funcție specială deoarece o găsiți doar la modele mai scumpe. Cu aceasta puteți conecta telefonul la monitor și să vedeți imaginea telefonului pe ecranul monitorului. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din pozele de jos se observă că are un design interesant, nemaiîntâlnit la alte modele. Chiar dacă în unele poze pare să fie pe alb cu negru, acel alb e defapt argintiu.

Din spate
Din spate
Din față
Din față

Specificații tehnice

Display-ul său măsoară o diagonală de 27 inci care chiar dacă vi se pare mică, eu zic că e foarte mare având în vedere că-l veți folosi de la distanță mică. Bineînțeles rezoluția e una pe măsură, astfel că imaginea e detaliată și clară din orice unghi. Acest aspect se datorează iluminării LED și panoului IPS. Fiecare oferă caracteristici de imagine interesante, dar cele mai multe le oferă tehnologia LED. Aici mă refer la contrast, numărul de culori reproduse și luminozitate.

Restul caracteristicilor sunt după cum urmează: timp de răspuns 6ms, rezoluție 1080p, luminozitate de 250 cd/mp și unghiuri de vizibilitate de 178 grade. Chiar dacă nu pare vă vină cu multe dotări, are boxe integrate care sunt utile pentru utilizatorii office (aplicații, web și altele). Nu trebuie neglijat faptul că are două HDMIuri, astfel puteți conecta atât un desktop cât și o consolă. Are și un port VGA care nu știu cât de des îl veți folosi.

Alte caracteristici ale acestui model sunt: mod Eco, i-Menu, MHL, Screen+, blocare Kensington și Tilt. Funcția MHL poate fi utilă pentru cei care joacă jocuri de curse, vor să vizioneze pozele/filmările realizate cu camera foto a telefonului sau un film pe un ecran mai mare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are destule intrări video, arată bine, funcție MHL, Screem+ și unghiurile de vizibilitate.

Minusuri: timpul de răspuns nu e chiar ideal pentru cei pasionați de jocuri.

Concluzie

Acest AOC I2757FM e o alegere bună pentru cei care vor un model mare pentru un spațiu de lucru mai mare sau pentru a vizioane filme.

Te-ar mai putea interesa