AOC i2470Swq, monitor LED IPS

Dacă te interesează un monitor bun la filme și la editări complexe atunci acest AOC i2470Swq ar fi perfect datorită diagonalei de 24 inci și a panoului de 24 inci. O să te ajute foarte mult și porturile digitale deoarece o să transmită informația mai rapid decât modele care au doar porturi de tip analog.

Monitorul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi →, pe acești bani noi primind un aparat care are până și boxe integrate. Iar, datorită prezenței portului DisplayPort putem spune că e un monitor profesional deoarece doar astfel de monitoare te lasă să conectezi un laptop business ori o placă video super puternică.
Puteți observa că nu se evidențiază prea mult pe partea de aspect pentru că arată precum toate monitoarele AOC, însă la interior e altă poveste.

Perifericul
Perifericul

Monitor acesta LED beneficiază de cele mai bune unghiuri de vizibilitate de pe piață (178/178 grade), ecran de 23,8 inci și acel panel IPS care nu ajută doar la unghiuri, ci și la afișarea unor culori cât mai naturale. Chiar dacă-i așa de mare, trebuie știut că nu consumă deloc mult curent, având un consum de 45W.
Nu are suport 3D, însă nu știu cât de utilă v-ar fi fost această caracteristică deoarece până la urmă 3D-ul e o chichiță de marketing.
Poate fi montat pe un perete deoarece are Vesa 100×100, această facilitate fiind foarte utilă pentru că un monitor atât de mare o să ocupe destul de mult loc pe masă/birou.

Acest monitor are ca atuuri prezența boxelor, ecranul mare și clar (rezoluția e 1920×1080 pixeli), multitudinea de porturi disponibile (VGA ca port analog, iar DVI, HDMI și Display Port ca porturi de tip digital). Timpul de răspuns nu e cel mai bun, dar nu e nici rău deoarece e de 6 milisecunde.

Modelul de față e unul care nu doar arată bine, ci afișează o imagine de foarte bună calitate datorită rezoluției și a panoului folosit. Normal că pe piață o să găsiți multe modele IPS, însă acesta e unul foarte bun la un preț mic.
Pentru a vă convinge de cât sunt de bune unghiurile de vizibilitate vă recomand să vizionați clipul de alături.

Lasă un comentariu