≡ Meniu

AOC i2470Swq, monitor LED IPS

Dacă te interesează un monitor bun la filme și la editări complexe atunci acest AOC i2470Swq ar fi perfect datorită diagonalei de 24 inci și a panoului de 24 inci. O să te ajute foarte mult și porturile digitale deoarece o să transmită informația mai rapid decât modele care au doar porturi de tip analog.

Monitorul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, pe acești bani noi primind un aparat care are până și boxe integrate. Iar, datorită prezenței portului DisplayPort putem spune că e un monitor profesional deoarece doar astfel de monitoare te lasă să conectezi un laptop business ori o placă video super puternică.
Puteți observa că nu se evidențiază prea mult pe partea de aspect pentru că arată precum toate monitoarele AOC, însă la interior e altă poveste.

Perifericul

Perifericul

Monitor acesta LED beneficiază de cele mai bune unghiuri de vizibilitate de pe piață (178/178 grade), ecran de 23,8 inci și acel panel IPS care nu ajută doar la unghiuri, ci și la afișarea unor culori cât mai naturale. Chiar dacă-i așa de mare, trebuie știut că nu consumă deloc mult curent, având un consum de 45W.
Nu are suport 3D, însă nu știu cât de utilă v-ar fi fost această caracteristică deoarece până la urmă 3D-ul e o chichiță de marketing.
Poate fi montat pe un perete deoarece are Vesa 100×100, această facilitate fiind foarte utilă pentru că un monitor atât de mare o să ocupe destul de mult loc pe masă/birou.

Acest monitor are ca atuuri prezența boxelor, ecranul mare și clar (rezoluția e 1920×1080 pixeli), multitudinea de porturi disponibile (VGA ca port analog, iar DVI, HDMI și Display Port ca porturi de tip digital). Timpul de răspuns nu e cel mai bun, dar nu e nici rău deoarece e de 6 milisecunde.

Modelul de față e unul care nu doar arată bine, ci afișează o imagine de foarte bună calitate datorită rezoluției și a panoului folosit. Normal că pe piață o să găsiți multe modele IPS, însă acesta e unul foarte bun la un preț mic.
Pentru a vă convinge de cât sunt de bune unghiurile de vizibilitate vă recomand să vizionați clipul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu