AOC E970SWN, monitor ieftin de 18.5 inci

AOC E970SWN e un monitor LED HD de 18.5 inci și care e destul de accesibil. Ținând cont de caracteristici, e normal să fie accesibil și poate fi achiziționat fără probleme alături de un desktop office. Poate fi conectat și la un laptop deoarece are un port video VGA (D-Sub). Designul e simplu și fiabil ca la majoritatea monitoarelor mai accesibile de la acest brand. Având în vedere cât costă, nu veți avea un model de ultimă generație dar puteți avea unul care să fie destul de util alături de un desktop mai modest.

Alternative există, dar cam toate oferă aceleași caracteristici și acesta oferă un contrast ceva mai bun decât altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Ecranul de 18.5 inci e unul bun când vine vorba de conținut 720p deoarece rezoluția ecranului e de 1366 cu 768 pixeli. Iluminarea ecranului e LED ca la majoritatea modelelor și unele oferă panouri ceva mai bune, la acesta e cel standard. Timpul de răspuns e excelent – 5ms, astfel că nu veți observa o imagine blurată.

E vorba de un ecran lat cu aspect 16 pe 9, dar există și variante cu aspect 4 pe 3 ori 21 pe 9. Prefer aspect lat/wide pentru că oferă un spațiu de lucru mai larg iar filmele se vor vedea ceva mai bine. Contrastul dinamic de 2 milioane la 1 e perfect dacă vă interesează o imagine mai clară. Luminozitatea ecranului e și ea bună – 200 cd/mp, aceasta poate afecta consumul dar e de maxim 15 W. Acesta e consumul maxim și ține de cât setați luminozitatea ecranului.

Ca și facilități are doar VESA 100 și boxe integrate veți găsi doar pe monitoare mai scumpe. Oricum, boxele externe sunt mai performante, deoarece oferă un sunet mai clar și mai puternic. Are doar intrare video D-Sub care e acceptabilă având în vedere rezoluția maximă – 768p. E destul de ușor pentru dimensiunile și astfel poate fi mutat cu ușurință dintr-o parte în alta.

Plusuri: prețul e destul de atractiv, contrast mare care îmbunătățește imaginea, luminozitate bună și consumul redus de energie.
Minusuri: unghiurile mici.

AOC E970SWN e o alegere bună pentru uz office ori pentru redare de conținut media deoarece caracterisiticile de imagine sunt ok. Portul VGA se găsește cam la orice desktop și laptop, astfel că nu veți întâmpina probleme. Se pare că unghiurile de vizibilitate nu sunt punctul său forte, deoarece sunt similare cu cele oferite de ecranul unui laptop.

Te-ar mai putea interesa