AOC E2461FWH, monitor slim pe negru

AOC E2461FWH e un monitor de top care va sta foarte bine pe birou mulțumită designului slim. Are un ecran de 23.6 inci numai bun pentru vizionarea filmelor și deschis foarte multe ferestre. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un monitor subțire și foarte mare care la nevoie poate fi montat și pe perete deoarece are Vesa. (Prețul iniția era de 749 lei, dar acum beneficiază de o reducere de 100 lei.) Dacă ar fi să-l integrez într-o categorie atunci aș spune că e un monitor multimedia care s-ar potrivi de minune cu un desktop Serioux Performance V10.

Aspect

Din imaginea de alături puteți vedea că e un monitor negru cu roșu. Ecranul e foarte mare și aș putea spune că e cât geamul, fără a exagera. De aceea, poate că ar fi bine să îl puneți pe un suport sau ceva de genul deoarece pe birou ar putea să ocupe cam mult loc.

Perifericul
Perifericul

Caracteristici tehnice

Monitorul LED E2461FWH e unul cu ecran de 60 centimetri (poate mai mare decât al unui televizor vechi) care e numai bun pentru jocuri și filme Full HD mulțumită timpului de răspuns mic și rezoluției 1920×1080 pixeli. Poți conecta orice timp de calculator la el deoarece are HDMI și VGA care sunt cele mia importante porturi în ziua de azi.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult; suportă o mulțime de standarde, lucru care ne demonstrează că monitorul e unul testat; consumul de curent e foarte mic – 17W – consum care nu-l găsești nici la modelele de 21.5 inci; greutatea e una mică de circa 3 kilograme; timpul de răspuns e bun și la jocuri.
Contra: ecranul nu e unul IPS; nu are DisplayPort care un port întâlnit la PC-urile business. Nu are nici tuner TV, lucru util deoarece ar fi putut fi folosit pe post de televizor la o așa diagonală, dar nu vă oprește nimeni să vă uitați la TV prin stream.

Concluzie

Unul dintre cele mai noi monitoare de pe piață e acest E2461FWH, fiind recomandat de performanța în afișarea imaginii și de designul plăcut. E foarte bun pentru cei pasionați de filme la calitate maximă sau pentru aceia care lucrează cu multe ferestre. Modelul acesta te-ar putea ajuta să renunți la două monitoare de 21.5 inci… în cazul în care ești programator sau editor foto-video.

Te-ar mai putea interesa