AOC e2450Swdak

Monitorul LED AOC e2450Swdak e unul de 23.6 inci (aproximativ 24 inci) și bineînțeles are rezoluție 1080p. Aceste aspecte sunt evidente din codul său și știți bine că toate monitoarele mai mari de 21.5 inci (inclusiv) au rezoluție FullHD. Prețul său nu depinde doar de dimensiunea ecranului și și de conectivitate (porturi). Un monitor FullHD necesită fie o intrare DVI fie HDMI, iar modelul de jos vine cu DVI. În caz că nu aveți o astfel ieșire, o placă video corespunzătoare vă poate fi de folos sau un adaptor (în caz că aveți ieșire HDMI). E ideal pentru vizionat filme 720p/1080p, jocuri de pe PC/consolă, aplicații de proiectare și aplicații de tip office. Acest model numit e2450Swdak are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Monitorul

Specificații tehnice

Display-ul său e iluminat cu tehnologie LED, motiv pentru care culorile sunt vii iar contrastul e ridicat (adică claritate sporită). Caracteristicile de imagine sunt decente pentru prețul oferit, dar era loc și de mai bine. Astfel, că are un contrast dinamic de 5ms, luminozitate de 250cd/mp, diagonală de 23.6 inci și unghiuri de 170/160 grade. Nu sunt unghiuri prea grozavă dar pentru un monitor e ok deoarece îl veți folosi de la o apropiere mică. Restul caracteristicilor mi se par destul de ok chiar și pentru gaming. Întradevăr cele cu IPS oferă unghiuri de 178 de grade dar nu le văd rolul în cazul în care ăl veți doar pentru aplicații și internet.

Nu dispune de tehnologie 3D sau tuner TV (adică să fie folosit ca și televizor), dar are boxe incorporate și montare VESA (poate fi montat pe un perete pentru a economisi spațiu pe birou). Tipul de montare e de tipul 75 cu 75 cm. Porturile disponibile pe acesta sunt: DVI și VGA. Consumul de energie se situează undeva la 19 W care e un consum tipic pentru LEDuri.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum redus, imagini clare datorită tehnologiei LED, boxe incorporate și poate fi montat pe perete.

Minusuri: putea fi mai ieftin.

Concluzie

Alternative la acest AOC e2450Swdak sunt multe fie de la acest producător fie de la Samsung, Benq ori LG. Însă cele mai ieftine monitoare sunt oferite de acest producător iar dacă vă doriți ceva ieftin și elegant, există variante pe culoarea albă și care sunt destul de performante. NU cred că ar trebui să optați pentru un monitor mai mare deoarece mi se pare și se poate observa în clipul de jos (e cu un model asemănător).

Te-ar mai putea interesa