AOC e2270Swn, monitor LED de 21.5 inci

Monitorul AOC e2270Swn e unul dintr-o nouă generație care se laudă cu un ecran de 21.5 inci, rezoluție Full HD și conector de tip VGA. E un monitor numai bun pentru cineva în căutarea unei soluții office, iar dacă vreți un monitor gaming ori multimedia atunci trebuie să vă orientați înspre altceva… de exemplu Samsung S22C300HS.
Poți să te uiți la filme la el și să faci orice pe el, dar nu se compară cu un model IPS sau cu unul care are unghiuri de vizibilitate 170/170, AOC-ul de față având 90/65 pe partea de unghiuri de vizibilitate.

Dacă ești interesat de cât costă atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim unul dintre cele mai bune monitoare office de pe piață, fiind numai bun acasă dar și la birou… deci pe post de monitor de firmă.

Perifericul
Perifericul

La capitolul caracteristici acest monitor are ecran de 21,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar dacă ți se pare mare atunci îl poți pune pe un perete deoarece are suport VESA. Formatul imaginii e unul 16:9, lucru care o să vă ajute foarte mult la vizionarea filmelor HD ori Full HD. Greutatea e una mică de sub 3 kilograme, iar consumul de curent e de 18W ceea ce înseamnă că nu consumă deloc mult.

Lucrurile bune la acest model sunt ecranul măricel, consumul modic de curent, imaginea de o calitate bună și prezența unui port video universal – VGA. Lucrurile mai puțin bune sunt unghiurile de vizibilitate și lipsa unui port digital (DVI sau HDMI). (Dacă avea unghiuri de vizibilitate mai bune atunci era un monitor perfect.)

Deci, dacă vreți un monitor simplu care să coste puțin atunci îți recomand un monitor precum acesta. E foarte ușor de montat, iar pentru a-l utiliza nu ai nevoie de drivere sau să citești manualul. E un monitor plug and play pentru cei cu pretenții mici care vor un ecran LED la preț mic și care să țină mult. Firma AOC e una cunoscută pentru monitoarele durabile care le face, indiferent că e vorba despre monitoare CRT, LCD sau LED.

Te-ar mai putea interesa