AOC D2757PH, monitor IPS cu suport 3D

Tehnologia 3D e peste tot și de aceea cred că dacă vrei să-ți cumperi un monitor atunci ar trebui neaparat să aibă și suport 3D. Un astfel de model e AOC D2757PH, iar pe lângă faptul că te poți uita la filme 3D cu el în pachet sunt livrați și ochelari 3D… mai exact două perechi. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, iar în pachet ai și ochelarii (după cum ziceam anterior), ecranul e unul de 27 inci (69 centimetri) și rezoluția ecranului e una de 1920 pe 1080 pixeli.

Aspect

Se poate vedea că aspectul e unul caracteristic AOC. Mai exact, e un model de monitor cu un design unic și foarte reușit în același timp. Oarecum am putea să comparăm monitorul de față cu I2757FM care-i un model non 3D cu ecran tot de 27 inci. În poza de alături poate fi admirat modelul D2757PH, iar un lucru care ar trebui precizat despre picior e faptul că poate fi luat jos.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Vine cu un ecran foarte mare de 27 inci despre care am putea spune că e cel mai mare de pe piață. Din această cauză e foarte bune pentru a viziona filme 3D la calitate maximă. Și rezoluția Full HD contribuie la acest lucru, ajutând la vizionarea filmelor Blu-ray fără vreo pierdere de detaliu. Poate fi utilizat cu succes și la jocuri deoarece are timpul de răspuns mic de 5 milisecunde, însă nu e ideal pentru jocuri.

Păreri pro şi contra

Sunt multe lucruri de bine de spus referitor la modelul de față și aș începe cu ecranul mare și clar mulțumită iluminării LED și panoului IPS. SUnetul e și el unul calitativ deoarece are boxe integrate, dar eu aș recomanda un sistem audio ceva mai bun de genul Logitech 5.1 Z906. Consumul de curent nu e nici el prea mare, motiv pentru care putem spune despre periferic că e realizat cu cap așa încât să fie prietenos cu mediul înconjurător. Dacă aveți un desktop PC vechi atunci o să-l puteți conecta la acest ecran deoarece e dotat cu VGA și HDMI.
Contra achiziționării ar fi lipsa portului Display Port și lipsa tunerului TV.

Concluzie

Sunt multe tipuri de monitoare pe piață și ai de unde alege, însă AOC e un brand care face monitoare de foarte mult timp și nu greșești dacă alegi ceva de la ei. În momentul de față acest D2757PH ar fi o alegere bună, iar despre picior trebuie spus că poate fi luat jos, dar nu pentru a fi montat pe perete, ci pentru a-l pune (ecranul) pe birou ca o ramă foto.

Te-ar mai putea interesa