AOC 2436VWA

Dacă te interesează achiziționarea unui monitor bun atunci îți recomand un monitor LCD AOC 2436VWA de 23,6 inci care are dotări cum ar fi boxe, ecran LCD cu rezoluție Full HD, port digital DVI și VESA 100×100. În opinia mea un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu e deloc mare pentru un monitor așa de bun ca acesta care are o garanție standard de 36 de luni. Această garanție e una care ne spune foarte mult despre calitatea și fiabilitatea produsului.

Poze

2436VWA e un monitor foarte bun care are un design caracteristic AOC. Culoarea sa e neagră și e ceva mai lat deoarece e dotat cu difuzoare. Acest lucru vă va ajuta dacă nu aveți boxe sau dacă nu aveți prea mult loc pe birou. Imaginea afișată de acest monitor e una foarte clară și acest lucru se datorează în principal faptului că are o rezoluție mare, dar și un timp de răspuns bun.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Pe partea de detalii acest 2436VWA nu se poate spune că excelează, dar nu stă nici rău deoarece are atât porturi digitale cât și de tip analog. DVI-ul e digital, iar VGA-ul e analog. Are USB și acest lucru vă va fi de folos dacă nu aveți porturi USB libere la calculator ori dacă PC-ul nu e prea accesibil.

Păreri pro şi contra

Pro: 2436V are o greutate mică de până în 6 kilograme și de aceea o să-l puteți monta cu ușurință pe perete; rezoluția e una bună și vă va ajuta să vedeți filme HD, dar și Blu-ray la calitate Full HD; porturile VGA și DVI vă vor ajuta să puteți conecta orice tip de calculator la monitor sau chiar un laptop dacă vreți să vedeți să vedeți filme pe ecranul acestui periferic.
Contra: ecranul putea fi cu leduri și atunci probabil că avea un consum ceva mai mic de curent.

Concluzie

Un astfel de monitor 2436 VWA e destul de bun deoarece are un preț mic, o diagonală mare și un raport dintre preț și calitate care este excelent. Utilizare monitorului nu e complicată deoarece e un periferic ieftin ușor de montat pe perete ori pe birou. Boxele sunt un mare plus și cred că vor fi foarte utile acelora care vor folosi monitorul într-un mediu office-business.

Te-ar mai putea interesa