Allview Wi10N, tabletă cu Windows și stație andocare

Tableta Allview Wi10N e una destul de performantă și care spre deosebire de multe altele, oferă o tastatură. Nu oferă porturi ceva mai multe dacă o folosiți în mod laptop, dar nici autonomia nu crește. Însă, dacă ați fi avut o tastatură wireless, autonomia bateriei ar fi scăzut deoarece tehnologiile wireless reduc din autonomie (bluetooth). Poate oferi destul de multe avantaje comparativ cu un desktop sau laptop.

Alternative sunt modelele cu Android sau care fac parte din alte serii. Având în vedere cât costă, posibil să găsiți și niște laptopuri în acest buget dar nu vor fi convertibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Cu tastatura
Cu tastatura

Procesorul Quad-Core Intel Z3735G care o placă video tot Intel, însă aș fi preferat una și mai bună. Dar poate reda cam orice și în principal aceste tablete (cu Windows), sunt pentru utilizatorii office. Cele cu Android sunt ceva mai bune pentru gaming și bineînțeles mă refer la cele în același buget. Are un ecran de 10 inci care reiese ușor din numele tabletei iar imaginea e de 1280 cu 800 pixeli.

Pe partea de memorie RAM are 1GB și poate că era bine să fi avut mai mult, în cazul în care vor apărea programe cu cerințe hardware superioare. La ora actuală, nu sunt multe programe care să necesite mai mult. Pe partea de stocare are 16GB spațiu intern, iar pentru mai mult un card microSD poate fi o extensie.

Pe partea de comunicații are tehnologie bluetooth dar și WiFi. Pentru cei care au nevoie de 3G, fie aleg o altă tabletă fie folosesc funcția WiFi hotspot a telefonului. Poate reda chiar și 1080p prin intermediul portului HDMI, dar nu văd de ce ați folosi tableta ca și un media player (depinde cât doriți să redați un filme de pe ea, deoarece autonomia scade destul de mult la redare video).

Autonomia de lucru maximă a acestei tablete e de 5 ore și e ceva mai mică dacă încercați jocuri sau redați clipuri.

Plusuri: are cea mai nou versiune de Windows, preț atractiv, autonomie decentă, spațiu de stocare generos și HDMI.
Minusuri: stația de andocare nu aduce porturi suplimentare.

Allview Wi10N nu e singurul gadget de la acest brand care să aibă Windows preinstalat. Jos e un clip interesant despre un model similar.

Lasă un comentariu