Allview Allbook L, laptop ușor și ieftin

Laptopul Allview Allbook L a fost lansat alături de modelul X care e puțin mai bine dotat dar și mai performant. Chiar dacă nu e un brand popular, merită luat în calcul un laptop atât de compact și cu o diagonală generoasă. În acest preț oferă exact ce aveți nevoie și chiar sistem de operare Windows 10. Cu așa componente noi, chiar nu aș instala alt sistem de operare că doar trebuiesc drivere compatibile. Combinația de culori e interesantă dar touchpadul e destul de mic pentru cei ce vor să-l folosească. În general, se alege un mouse pentru mai multă precizie.

Laptopul de mai jos are o greutate destul de redusă și o autonomie maximă de 7 ore, motiv pentru care e ideal pentru cei care vor un gadget portabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un procesor destul de popular, dacă discutăm de segmentul mai accesibil – Atom x5-Z8350. Procesoarele au placă video proprie, adică e una integrată și poate rula conținut video fără probleme. Nu e genul de procesor care să-l folosiți pentru sarcini grele cum ar fi jocurile 3D sau aplicații profesionale.

Pare destul de mic, însă ecranul are o rezoluție generoasă și o diagonală de 14 inci. E suficient spațiu pe acest model dacă preferați să vizionați streamuri și să nu descărcați conținut de pe internet. Pachetul nu e complet, aveți nevoie de un mouse cu fir și poate o geantă mică pentru a-l transporta mai ușor.

Păreri pro și contra

Nu aș putea identifica niște minusuri pentru care să nu-l alegeți, mai toate laptopurile în acest buget oferă cam același componente și memorie eMMC e mai rapidă decât un hard disc. Autonomia maximă unui laptop poate atinsă cu greu deoarece toți dorim să ne conectăm wireless la internet sau poate să setăm o luminozitate mai mare la ecran. Conectivitatea e decentă, adică are conectori HDMI și USB 3.0 care sunt și cei mai populari.

Allview Allbook L reprezintă una dintre puținele soluții cu Windows de la acest brand, dar nu trebuie neglijată nici modelul X care are procesor mai bun, ecran mai bun și memorie RAM mai generoasă.

Te-ar mai putea interesa