Alizee AW09GR, AC 9000 Btu clasa A++

Alizee AW09GR este un aparat de aer condiționat adresat celora interesați de un electrocasnic care să facă o climă bună vara și iarna. Capacitatea aparatului e una de 9000 Btu, iar din această cauză acest aparat poate acoperi o suprafață de până în 18 mp cu un consum energetic mic.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care este eficient din toate punctele de vedere. Acest lucru se datorează în parte compresorului inverter.


Pro

Comparativ cu aparatele de acum 2-3 ani acest model are un consum energetic cu vreo 50 procente mai mic mulțumită inverterului (inversorului) din dotare. Astfel, are clasa A++ de eficeință energetică la răcire.
Acest aparat are un nivel de zgomot scăzut, de la 28 la 39 decibeli, în funcție de treapta de viteză aleasă.
Nu va trebui să plătiți prea mult pe instalare deoarece are kit de instalare inclus.
Vine cu o multitudine de funcții printre care Auto Restart, Turbo (are buton dedicat), Modul Sleep, I Feel și altele. Auto Restart presupune că aparatul oferă posibilitatea de a restarta sau mai bine spus de a reposrni atunci când se întrerupe curentul. Iar, I Feel e o funcție care menține temperatura constantă acolo unde se află telecomanda.

Contra

Nu dispune de wireless, mai exact nu e un aparat care să poată fi controlat prin intermediul unui telefon smart. Poate fi incorporat într-un ansamblu smart prin intermediul unei prize inteligente precum celor de aici.

Verdict

Dacă sunteți interesați de un aparat care nu doar să arate bine ci unul care să răcească eficient încăperi mici sau mari atunci acest model Alizee AW09GR ar fi recomandarea mea. În cazul în care doriți o alternativă cu o capacitate superioară atunci vă invit să vă uitați aici.
Brandul Alizee e unul apărut de curând pe piața românească și e cunoscută în principal pentru aparatele de aer condiționat pe care le comercializează.

Te-ar mai putea interesa