Akai LT-3289

Un Tv care-mi place foarte mult e televizorul Akai LT-3289 și îmi place deoarece are o diagonală de 81 centimetri și player intern foarte capabil care poate reda inclusiv *.mkv. Redarea fișierelor de acest tip e o raritate pe majoritatea televizoarelor, dar uite că acesta poate reda așa ceva fără probleme. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu cred că e scump deloc și din punctul meu de vedere e un televizor ieftin potrivit atât pentru persoanele tinere cât și pentru cele vârstnice deoarece meniurile sunt ușor de parcurs și poate fi utilizat cu succes pentru vizionarea filmelor de pe ‘net. Nu e smart TV și poate că de aceea e așa de popular de a ajuns să fie stoc limitat pe site-urile de cumpărături online.

Poze

Din faţă
Cu telecomanda

Specificaţii tehnice

Akai LT-3289 poate fi folosit și pentru vizionarea posturilor TV digitale și asta deoarece are un tuner digital de tip DVB C care e util vizionării posturilor HD de la cablu. Având două porturi HDMI puteți folosi TV-ul pentru vizionarea conținutului de pe o cameră video ori foto sau puteți conecta chiar și un laptop dacă are portul corespunzător.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț mai mult decât decent; aspectul e unul plăcut; playerul intern e destul de capabil și o să-l puteți folosi la redarea diferitelor fișiere; rezoluție e un HD+ potrivită vizionării filmelor 720p, dar și a filmelor de altă calitate
Contra: numele Akai nu sună la fel de bine ca Samsung sau LG. 😛 (Faptul că nu are suport FullHD nu e o problemă deoarece e cam greu să descarci filme de 4GB de pe ‘net când ai Internet de la Romtelefon și tot mai bine e să descarci filme de 700 mega… normal că documentare gratuite.)

Concluzie

Dacă vrei un televizor bun atunci îți recomand acest Akai LT-3289 deoarece costă foarte puțin în opinia mea și are dotări care sunt căutate foarte mult la televizoarele moderne. Nu are suport 3D, dar are player intern cu capabilitatea de a reda *.mkv-uri și poate afișa filmele HD la calitate uimitoare. Dimensiunea ecranului e una destul de bună fiind de 81 centimetri și  ca mărime e un ecran de mărime mare.

Te-ar mai putea interesa