Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Akai LT-2409AD, televizor ieftin

Akai LT-2409AD e un televizor LED al noii generații care se adresează celor care nu au un buget mare. Sunt destul de puține televizoare care pot fi comparate cu acesta. Majoritatea producătorilor mai cunoscuți oferă doar alegeri mari și la mulți producători, cel mai mic e de 80 cm. Cu trecerea timpului, televizoarele vor fi tot mai mari dar și mai ieftine deoarece tehnologia se ieftinește. Dacă nu vă place acest televizor atunci vă recomand cele de 30 inci, 40 inci sau cu diagonala și mai mare.

Alternative sunt cele cu imagine mai bună dar care sunt mai scumpe. Adică care au ecran 1080p și chiar funcții Smart. Aceste modele nu sunt oferite de orice brand, ci doar de unul cu experiență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

TVul

TVul

E un LED destul de bun și care merită încercat în special că face parte din gama 2014. Nu puteți să aveți pretenții la un televizor Smart deoarece e foarte ieftin, iar cu un media player corespunzător puteți mări funcționalitatea televizorului. Pentru a conecta un media player e suficient ca televizorul să aibă intrare HDMI.

Pe partea de sunet are un sistem de tip Nicam / A2 Stereo care e prezent la multe televizoare ieftine. Imaginea de 60 cm e de tip 768p, contrast dinamic decent, luminozitate de 170 cd/mp, timp de răspuns de 6 ms, unghiuri de vizibilitate bune etc. Tunerul TV e de tip DVB-T/C și deci poate recepționa posturi TV la calitate HD.

Ca și porturi are VGA, HDMIuri, component, Scart și video composite. Dimensiunile televizorului sunt destul de generoase și doar televizoarele scumpe au un design mai elegant (cu ramă îngustă). Are teletext cu 1000 pagini și EPG, deci nu are multe caracteristici speciale, dar un media player poate fi de folos pentru cei care vor mai mult.

Plusuri: design plăcut, caracteristici de imagine bune, două porturi HDMI, player integrat și ieftin.
Minusuri: nu prea sunt.

Akai LT-2409AD e o alegere excelentă pentru cei care vor ceva compact pentru bucătărie, dormitor și, de ce nu, pentru o sufragerie. Spun asta deoarece e bine să alegeți televizorul în funcție de dimensiunile camerei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu