AEG L60260MFL, mașină de spălat 6 kg

Mașina de spălat AEG L60260MFL e oferită de un producător nou (având în vedere piața din România) dar cu experiență în domeniu. E acel gen de aparat care vă poate ajuta să economisiți bani deci merită să faceți o astfel de investiție. În mare, mi se pare destul de bun acest model: capacitate de spălare modestă, centrifugare bună și control electronic. Era loc de mai bine deoarece e destul de mare. Alte mașini cu astfel de dimensiuni pot spăla până la 8 kg de rufe. Spălând mai mult economisiți bani și resurse, dar poate că voi nu sunteți persoane care spală prea mult. Chiar dacă un control electronic pare a fi ceva complicat, alegerea opțiunilor dorite se face simplu.

Prețul său e unul bun dar putea fi și mai bun deoarece există concurență. Depinde de voi alegerea care urmează să o faceți și puteți alege oricare model doriți, majoritatea mașinilor de pe piață sunt bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Din poza de sus se observă că are încărcare frontală dar există și modele cu încărcare verticală (la acelea capacitatea de spălare, e redusă deoarece sunt mai mici). Ecranul LCD aduce după sine un control electronic, iar sub el se află butoane cu care puteți seta diverse opțiuni. Clasele de eficiență sunt conforme cu caracteristicile sale generale: capacitate de 6 kg, centrifugare de 1200 RPM și consum energetic scăzut.

Într-un program standard, consumul de apă e de circa 49 litri iar cel de energie de 0.78 kWh. Ca și programe de spălare are: extra-clătire, prespălare, țesături delicate, bumbac, ușor de călcat etc. Programele de spălare se pot ajusta în funcție de cantitatea de rufe introdusă.

Plusuri: panou de control avansat, consum de energie destul de mic, are o opțiuni prin care puteți spăla chiar și jumătate din încărcătura maximă la un consum redus de energie.
Minusuri: capacitatea de spălare putea fi mai mare pentru dimensiunile sale.

AEG L60260MFL poate fi o alegere dar în acest buget există o mulțime de alternative. Dacă sunteți fan AEG aceasta vă poate fi de folos în special că veți câștiga pe partea de consum energetic. Multe mașini de spălat sunt ieftine dar au eficiență A+ și câteva A++. În mare parte, prețul e are cum justificat însă capacitatea de spălare putea fi mai mare, după părerea mea.

Te-ar mai putea interesa