AEG HK634021XB, plită din sticlă vitroceramică

Modelul din imagine AEG HK634021XB are o suprafață destul de rezistentă care e realizată din sticlă vitroceramică. Acest material e destul de rezistent la zgârieturi, însă tot trebuie să aveți grijă să nu scăpați ceva greu sau ascuțit pe ea. Arată bine cu acea ramă argintie deoarece plita e destul de groasă și nu ar fi arătat prea bine cu sticlă până în margini. Plita aceasta se poate compara cu un cuptor pe inox sau/și negru, dar poate vreți să o asortați doar cu plita deoarece cuptorul vine într-o altă parte a bucătăriei.

Prețul e unul corect ținând cont de design, zone de gătit și producător. Plitele acestui brand sunt ceva mai scumpe decât cele de la concurență, dar e un brand german și e de înțeles.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cronometrul e foarte util atunci când mai repetați o rețetă și știți cu exactitate durata. Îmi place la aceste plită că încălzesc uniform și puterea totală instalată e satisfăcătoare – 6.3 kW, iar aceasta poate varia în funcție câte zone folosiți și treapta setată. Cu alte cuvinte, nu are un consum amare și poate fi alimentată la orice priză. Cuptorul electric are un consum mare și poate fi de la același brand dacă vreți să aveți aparate cât mai fiabile și care să le folosiți mulți ani.

Păreri pro și contra

Avem zone de gătit speciale – dublu circulare, adică se pot folosi vase de dimensiuni variabile. Astfel, nu veți consuma prea multă energie dacă nu aveți o oală potrivită. Aceasta nu e cu inducție, deci puteți folosi multe tipuri de vase și zona de gătit se încălzește. E prezent un indicator de căldură reziduală care vă atenționează că una sau mia multe zone sunt încă fierbinți. Interfața e simplă și prietenoasă, astfel că se poate alege cu ușurință zona, timpul necesar pentru fierbere, funcție Stop&Go și bloca interfața.

Zonele sunt bine evidențiate și depărtate pentru a putea muta ușor un vas dintr-o parte în alta. AEG HK634021XB se instalează ușor pe orie blat și trebuie să urmăriți doar instrucțiunile din manual și dimensiunile nișei.

Te-ar mai putea interesa