Acer V5-531-887B6G50Mass, laptop argintiu cu autonomie mare

Acer V5-531-887B6G50Mass e un laptop foarte bun pentru cei atrași de Mac-uri, dar care nu și le permit. Modelul acesta de Acer Aspire are o culoare argintie foarte plăcută și o baterie care ține peste 4 ore mulțumită tehnologiei Intel incorporată. Ecranul e unul de 15.6 inci și de aceea cred că o geantă Canyon CNL-MBNB14, 15.6″ ar fi numai bună. Depsre preț numai de bine deoarece poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e unul foarte corect în condițiile în care beneficiază de o garanție de 2 ani.

Aspect

Se poate spune despre aspectu acestui V5 că are câteva elemente împrumutate de la Apple și chiar de la Asus, dar nu pot spune că mă deranjează acest lucru deoarece rezultatul final e unul nemaipomenit.

Așa arată
Tastatura

Caracteristici tehnice

Modelul acesta de V5-531-887B6G50Mass vine cu procesor Intel Celeron 887, 6GB memorie RAM și un hard de 500 de giga. Procesorul e unul foarte avansat având două nuclee și un cip grafic integrat numit Intel HD. Acest cip grafic (placă video) e atât de puternic încât poate reda fluent filme HD și suportă și jocuri. Nu e un notebook de jocuri, dar jocuri precum cele de pe Facebook vor rula fără probleme.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un preț excepțional de mic (dacă vă permite bugetul atunci vă recomand un mouse MS Wireless 5000 MGC-00005, fara fir, USB); garanția standard de 2 ani poate fi mărită cu extragaranție; aspectul e foarte plăcut; hardware-ul e unul la zi cu procesor dual core, mulți RAMi și HDD capacitiv.
Contra: nu vine cu sistem de operare Windows, ci cu un Linux foarte anemic.

Concluzie

Dacă nu v-au convins caracteristicile mai sus menționate atunci trebuie să precizez și faptul că are o baterie care ține 3-4 ore, iar porturile de ultimă generație o să vă ajute să conectați diferite dispozitive la ele. Printre porturile sale se numără USB 3.0, USB 2.0 și HDMI, iar USB-urile sunt utile la conectarea unui hard extern, a unei imprimante sau a unui mouse.

Te-ar mai putea interesa