Acer V5-471P-323a4G50Mass, laptop cu touchscreen din seria Aspire

Laptopurile cu ecran tactil sunt tot mai la modă având în vedere că piața tabletelor e tot în creștere datorită cererii tot mai mari. Astfel, laptopurile se adaptează și ele în funcție de cerințele utilizatorilor. Acer V5-471P-323a4G50Mass e o recomandare deoarece nu e chiar foarte scump și arată precum un ultrabook. Poate fi oferi o astfel de experiență cu acel tip de ecran iar designul cu siguranță va fi pe placul multora. Personal, îmi place laptopurile care vin în două culori și care nu sunt în totalitate pe negru. E mai ușor de întreținut datorită culorii mai deschise. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Tastatura și touchpadul sunt foarte bune după cum se poate observa și în pozele de mai jos. Apreciez că are un touchpad mare însă pe viitor, nu-i mai văd rostul dacă se optează pentru ecran tactil. Chiar dacă modelul de 14 inci nu aduce tastatură numerică, arată la fel ca și cel de jos.

Tastatura
Tastatura
Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Chiar dacă nu oferă cel mai performant procesor Core i3, e satisfăcător pentru un utilizator obișnuit. E vorba de un Sandy Bridge i3-2377M de 1.5GHz. Apreciez că e vorba de unul cu consum redus și astfel se va obține o autonomie mai mult decât suficientă. Are un ecran de 14 inci HD însă greutatea mi se pare cam mare pentru dimensiunile sale – 2.6 kg.

Pe partea de memorie are un hard de 500GB și o memorie de 4GB la 1333 MHz. Placa video e cea din procesor adică Intel HD Graphics 3000.   O așa configurație nu se adresează celor pasionați de jocuri ci utilizatorilor obișnuiți. Poate fi o alegere bună dacă aveți o consolă pe care să vă jucați jocuri și vreți să renunțați la vechiul PC pentru un plus de portabilitate. Pe partea de dotări are cam tot ce vă puteți dori, chiar ș USB 3.0. Are sistem de operare preinstalat deci pot spune că v-ați luat un gând de la instalarea sa.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie peste medie chiar dacă bateria are 4 celule, port USB 3.0, design plăcut și altele.

Minusuri: nu oricine și l-ar putea permite.

Concluzie

Acest Acer V5-471P-323a4G50Mass e un gadget care merită încercat dacă nu dețineți o tabletă și vă interesează mai mult partea office a unui gadget. Deci decât o tabletă cu Windows ori Android, acest laptop e mai util și deci ar putea fi următoarea voastră alegere.

Te-ar mai putea interesa