Acer V246HLBMD, monitor LED de 24 inci

Monitorul LED Acer V246HLBMD e unul decent din punct de vedere al specificațiilor iar din nume se poate observa diagonala ecranului – 24 inci. Poate fi folosit aproape pentru orice și spun „aproape” deoarece nu are HDMI. Totuși are DVI care oferă aceeași calitate, însă cam toate playerele și gadgeturile au HDMI. La un desktop veți găsi cu ușurință un DVI deoarece majoritatea plăcilor de bază mai bune ori plăcilor video au ieșire DVI. Un port VGA veți găsi cam la orice laptop sau desktop, deci nu veți întâlni probleme de conectivitate. Designul său e simplu cum ne-am obișnuit și nu cred că aspectul său e mai important decât calitatea imaginii.

Prețurile sunt foarte bune pentru astfel de modele și se adresează celor care nu vor un model cu IPS ori prea multe dotări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Nu e un model cu tehnologie 3D dar nici nu prea se mai realizează astfel de modele deoarece televizoarele par a fi alegeri mai bune. Caracteristicile de imagine sunt: iluminarea LED; aspectul lat, contrastul dinamic de 100 milioane la 1, iluminarea de 250 cd/mp, timp de răspuns de 5 ms, unghiuri de vizibilitate bune și altele. Majoritatea acestor caracteristici le veți găsi și la alte modele însă contrastul dinamic sporește claritatea imaginii chiar și când luminozitatea e mai mică.

Are doar montare VESA 100, deci nu are boxe integrate ori tuner TV. La unele modele în acest buget veți găsi boxe integrate, însă tunerul TV poate mări considerabil prețul monitorului deoarece poate fi folosit precum un televizor. Are doar două porturi: VGA și DVI. Poate că un HDMI iar fi dat un plus de funcționalitate, însă acel port ar fi influențat. Consumul e redus deoarece e un LED și ține de luminozitatea setată (consumul maxim e de circa 21 W). Arată perfect alături de un desktop mai performant dar și alături de un laptop. Depinde pentru ce-l doriți, eu zic că face față oricărei provocări.

Plusuri: calitatea imaginii e foarte bună, are DVI, imagine 1080p, unghiuri bune, construcție robustă și altele.
Minusuri: nu are HDMI.

Acer V246HLBMD poate fi o alegere dacă nu vă doriți altfel de caracteristici speciale. Puteți să-l luați chiar dacă sunteți un gamer, editor sau un utilizator obișnuit. Poate înlocui orice monitor mai vechi și dacă nu doriți să ocupe spațiu pe birou, puteți să-l puneți pe perete.

Te-ar mai putea interesa