Acer V226HQLAB, monitor office de 21.5 inci

Acer V226HQLAB e un monitor de tip office pentru că are doar o intrare VGA și o rezoluție 1080p. Era bine să fi avut și o intrare video mai bună, însă nu e nevoie pentru cei care folosesc aplicații și navighează pe web. Intrări video ca HDMI și DVI sunt bune pentru cei pasionați de filme și jocuri. Are un design robust și un stand destul de interesant ca și formă. Îmi place mult că are unghiuri de vizibilitate mari, însă nu se pot observa așa de ușor dacă navigați doar pe web (adică dacă imaginea e cu alb mult). În cazul redării de conținut media, se observă plusul de claritate și contrast.

E ceva mai ieftin decât altele deoarece are doar VGA, dar poate că mulți dintre voi nici nu aveți nevoie de mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Diagonala sa e de 21.5 inci de aceea și rezoluția sa e una ceva mai mare – 1080p. Poate că pe viitor vom vedea mai multe monitoare Ultra HD sau Retina decât FHD. Iluminarea e cu tehnologie LED deci reproduce un număr mare de culori și contrastul dinamic e de 10 milioane la 1. Timpul de răspuns e de 8 ms și chiar dacă nu e cel mai mic, e suficient.

Are un aspect lat de tip 16 pe 9 iar monitoare 21 pe 9 sunt mult mai scumpe. Acelea sunt ideale pentru multitasking și nu mai e nevoie de 2 monitoare (puteți economisi și ceva bani). Nu oferă multe facilități dar puteți să-l puneți pe perete dacă doriți. E nevoie de un kit de montare VESA 100. Pe partea de design are un stand mai „pătrățos” și construcție robustă. Culoarea e cea care o găsiți la oricare alt model.

Plusuri: are unghiuri de vizibilitate excelente, consum mic de energie pentru dimensiunile sale, poate fi pus pe perete, ecran FullHD, contrast mare (îmbunătățește claritatea imaginii) etc.
Minusuri: nu are DVI/HDMI.

Acer V226HQLAB e o alegere excelentă dacă nu obișnuiți să vă jucați jocuri ori să vizionați conținut media peste 720p. Jos am pus un clip cu despachetarea sa.

Lasă un comentariu