Acer V206HQLAB, monitor LED de 19.5 inci

Monitorul Acer V206HQLAB e unul dintr-o serie nouă dar nu foarte performantă deoarece e și accesibil, iar după cum bine știți, monitoarele ieftine nu aduc prea multe dotări. Acesta poate fi perfect pentru cei cu pretenții mici ori pentru utilizatorii office. Conectorul VGA e satisfăcător deoarece nu e un monitor FullHD, iar cam toate gadgeturile au această ieșire. Puteți conecta la orice desktop clasic și poate înlocui orice LCD sau CRT. Nu e cel mai bun monitor pentru a viziona filme deoarece unghiurile de vizibilitate sunt mici ca și la ecranele laptopurilor. Totuși îl veți folosi de o distanță mică deci nu se va observa acele unghiuri mici.

Prețul său mi se pare destul de bun și dacă vreți ceva mai bun, trebuie să scoateți mai mulți bani din buzunar. Cam toate monitoarele ieftine sunt similare cu acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Ca și caracteristici tehnice are: diagonală de 19 inci, iluminare LED; timp de răspuns de 8 ms, rezoluție 900p, etc. Restul caracteristicilor sunt foarte bune însă nu și la unghiurile de vizibilitate.  Ca și facilități oferă doar posibilitatea montării pe perete și nici nu puteți avea așteptări mai mari.

Monitoare cu tuner TV costă cel puțin dublu iar cele cu boxe integrate puțin mai mult, dar boxele integrate nu sunt la fel de puternice ca și cele externe. Are doar intrare VGA și chiar dacă nu are HDMI sua DVI, nici nu aveți nevoie la un monitor HD+. Doar dacă era vorba de o imagine 1080p, er anevoie și de o intrare video ceva mai bună.

Plusuri: e foarte ieftin, ecran HD+, contrast satisfăcător, poate fi pus pe perete, e fiabil și nu ocupă mult spațiu.
Minusuri: nu are unghiuri de vizibilitatea prea mari.

Acer V206HQLAB poate fi perfect pentru cei care vor un ecran HD+ și ceva mai mare – 19 inci. Oricum nu e o diferență mare între acesta și unul de 18 inci, de exemplu. Îmi plac monitoarele ieftine deoarece pot fi utile și o adevărată investiție. Deasemenea, cumpărând un monitor ieftin, economisiți bani pentru altul (adică veți putea schimba mai des monitorul, dacă doriți).

Te-ar mai putea interesa