Acer V193HQLAOb

Dacă eşti în căutarea unui LCD nou atunci acest monitor LED Acer V193HQLAOb de 18.5 ar trebui să fie o variantă care ar trebui să o iei în considerare deoarece costă undeva la 300 lei.

Este un monitor bun care poate fi conectat la orice dispozitiv care are VGA, deci poate fi pus la netbook, laptop şi altele. Multă lume îşi cumpără şi un astfel de monitor atunci când îşi achiziţionează un netbook pentru că e cam greu de urmărit un film pe un ecran de 10 inch.

Poze

Expus
Conectat la netbook

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Acest monitor LED Acer 18.5 are o diagonală de 18,5 inci, are iluminare LED iar timpul de răspuns este undeva la cinci milisecunde. Dimensiunea punctului este de 0,3 milimetri, iar rezoluţia optimă recomandată este undeva la 1366 x 768 pixeli. Ecranul este unul de tip wide (lat) cu aspectul imaginii de 16 pe 9, iar luminozitatea este de 250 candele pe metru pătrat. Reproduce 16,7 milioane de culori şi are un contrast dinamic de 12 milioane la 1.
Nu are tuner TV sau boxe integrate şi nici HDMI, dar dă posibilitatea de a fi montat pe perete (Vesa 100 x 100 milimetri). Pe partea de conectivitate are conector VGA.
Monitorul mai are certificări TUV-GS (pe care nu dau doi bani), CE şi TCO 5.

Plusuri şi minusuri

Un mare minus este că nu are HDMI, dar am văzut doar un monitor rentabil din ofertă care avea aşa ceva şi era de două ori mai scump ca acesta.

Plusuri ar fi faptul că e ieftin şi că are LED. Datorită tehnologiei LED monitorul consumă mai puţin curent, luminozitatea şi contrastul sunt mai bune, iar culorile sunt ma vii.

Alternative

Aceat vine ca o aletrnativă la mai ieftinul monitor LCD Acer G195HQVb care e tot de 18,5 inci, dar nu are LED.

Preţ

Preţul de 400 lei cred că este unul corect şi cred că nu este prea scump având în vedere că are diagonala de 18.5 ţoli şi este iluminat de leduri.

Concluzie

Dacă eşti în căutarea unui monitor ieftin şi bun atunci acest Acer V193HQLAOb de 18.5 ar trebui să fie primtre primele tale alegeri.

Te-ar mai putea interesa